Fotomuntatge de Juan y Medio i Lolita.

Juan y Medio, el presentador que va refusar Lolita, destapa el problema de la decisió

Juan y Medio ha concedit una entrevista per explicar la seva situació més delicada

Juan y Medio és un dels comunicadors més prestigiosos de la petita pantalla. Va començar a treballar el 1992 i, des del primer moment, va demostrar que era un mestre del món de l'espectacle, per això li plouen les ofertes.

 

Tot i això, ell ha pres una decisió que li pot portar problemes: quedar-se a Canal Sur presentant La tarde aquí y ahora.

Juan y Medio forma part de la crònica social des de fa molt de temps, però és cert que ell mai no ha participat activament en el negoci. De fet, s'ha molestat força quan han sortit publicades certes informacions, com ara el seu festeig amb Lolita Flores.

La cantant va confirmar la història d'amor i ell va rebutjar la versió assegurant que era completament falsa.

Foto de Juan y Medio.
Juan y Medio és bastant reservat i no vol donar explicacions sobre la seva vida. | Cedida
 

Lolita va reconèixer que havia estat amb el presentador i aquest no es va prendre bé que digués això perquè és molt gelós de la seva intimitat. El conegut programa Vaya Tela va realitzar una investigació que es va centrar en la vida sentimental de la filla de Lola Flores.

«El 1999 començaven els rumors que la relacionen amb Juan y Medio. Tot i que al principi ho van desmentir, només calia veure'ls junts per sentir la calor que hi havia a l'ambient. Anys després, la mateixa Lolita reconeixeria que van estar junts durant cinc anys», van comentar a l'esmentat espai televisiu.

Juan es va molestar força amb la seva suposada exparella i va rebutjar la versió que aquesta havia explicat als platós de televisió. «He llegit aquí una cosa referida a mi que no és en absolut certa. Ho he de deixar clar perquè estic una mica cansat», va deixar anar el comunicador, visiblement molest.

Juan y Medio revela els problemes: «No tinc fills»

Juan ha concedit una entrevista al diari El Confidencial per explicar les decisions que ha pres a la seva vida professional. Actualment condueix un programa anomenat La tarde aquí y ahora que s'emet a Canal Sur i sempre que s'acaba una temporada rep altres ofertes. Però prefereix quedar-se a la cadena andalusa, tot i que ha tingut força problemes.

Foto de Juan y Medio de blau i mirant cap a dalt.
Juan y Medio ha concedit una entrevista per explicar tota la veritat. | RTVE
 

Juan es caracteritza per tenir un sentit de l'humor excel·lent, però alguns espectadors se senten ofesos amb determinades bromes. Truquen a la cadena enfadats i el presentador ha rebut més d'un toc d'atenció, sempre amb bon to.

«Ara s'ofèn moltíssima més gent i estàs contínuament transgredint els límits de l'humor per coses que ni entens».

El presentador ha parlat alt i clar sobre els conflictes que li ha generat la seva desimboltura a Canal Sur, tot i que està content d'haver-se quedat. Pensa que és una decisió encertada perquè vol treballar en un lloc que li permeti ser feliç. «No és un tema de diners: no tinc fills, tinc la meva hipoteca pagada i el cotxe és meu, per això faig el que m'omple».

Juan y Medio exigeix llibertat: «És difícil»

Juan és completament sincer i ha explicat que la seva decisió de ser a Canal Sur també li ha generat certs conflictes.

Al programa que presenta fa moltes bromes que no li senten bé a l'audiència i de vegades li criden l'atenció. Tot i això, no pretén abandonar la cadena perquè se sent còmode exercint la funció per a la qual ha estat contractat.

«Potser t'escriuen deu mil felicitant-te i quatre queixant-se, llavors et criden per aquests quatre i et plantegen ximpleries com si fossin un problema. És difícil fer humor avui dia, però per a aquests hi ha la llibertat d'expressió, tan important com la meva».

Lolita Flores pot corroborar que el comunicador és força sincer, encara que és probable que prefereixi no parlar-ne.

Entre ells no hi ha cap problema, però la cantant i actriu ha optat per no remoure certs assumptes. Sap que la seva suposada exparella és discreta i no vol situar-lo en una posició delicada.