Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i el seu marit Juan Muñoz.

Juan Muñoz, marit d'Ana Rosa Quintana, marxa de casa en confirmar les seves sospites

Juan Muñoz està seguint de prop la malaltia d'Ana Rosa

Juan Muñoz, l'empresari que està casat amb Ana Rosa Quintana, ha pres una decisió per vetllar pel benestar de la presentadora.

Se n'ha anat de casa, amb la seva inseparable dona, per passar uns dies a Sotogrande i desconnectar de la pressió mediàtica. La periodista està lluitant contra un càncer de mama que li van detectar al novembre i la seva actitud ha esdevingut un exemple per a molts.

Juan Muñoz ha esdevingut el seu gran suport i la revista Diez Minutos ha publicat unes fotografies que demostren la complicitat del matrimoni.

Han dinat junts en un restaurant de Madrid anomenat El Quenco de Pepa abans de marxar a Cadis. La comunicadora ha controlat la situació amb una gran destresa i ha confirmat el que el seu marit sospitava: és una persona forta i lluitadora.

Imatge d'Ana Rosa Quintana acompanyada del seu marit, Juan Muñoz
Juan Muñoz se n'anirà de vacances amb la seva dona. | Europa Press
 

Juan està més que acostumat als reporters, ja que fa molt de temps que és al costat de la presentadora d'El programa de AR. Té sort, perquè la reina de Telecinco és una cara força respectada i tothom en parla bé.

En els darrers mesos ha consolidat la seva trajectòria, ja que ha demostrat que no hi ha res ni ningú que l'obligui a frenar.

Juan anirà a Sotogrande per passar la Setmana Santa i, segons informa la revista Diez Minutos, la seva dona es reincorporarà a la feina ben aviat. Tot fa pensar que en aquest viatge recarregarà la seva energia, ja que deu afrontar una etapa lleugerament delicada. El seu company i amic Joaquín Prat ha informat que Quintana s'ha de sotmetre a una operació per acabar de derrotar el càncer.

Juan Muñoz coneix la vida que porta Ana Rosa

Juan es dedica al món empresarial i passa molt de temps fora de casa perquè té un gran volum de feina. Però no ha deixat sola la presentadora en cap moment i des que li van detectar el tumor no se n'ha separat.

Segons ha sortit publicat, formen un equip perfecte i han lluitat junts contra grans conflictes mediàtics.

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
Juan Muñoz sap que Ana Rosa ha agafat el bon camí. | Mediaset
 

Muñoz sabia que la líder del programa de AR era una dona forta, però desconeixia la seva gran capacitat de superació.

Ana Rosa Quintana es va retirar temporalment dels mitjans per portar una vida tranquil·la i allunyada del soroll mediàtic, però no ha deixat de treballar. Recordem que és propietària d'una productora anomenada Unicorn Content que té projectes a plataformes internacionals.

Ana Rosa ha combinat les seves tasques a Unicorn Content amb el seu tractament i cada cop és més a prop d'arribar a la meta.

▶️ Nagore Robles llora desconsolada al explicar cómo es su vida sin Sandra Barneda

«Sembla que no s'hagi sotmès a un tractament de quimioteràpia per l'estat d'ànim i el físic. Ni sembla que hagi d'afrontar una intervenció quirúrgica», ha explicat el seu company Joaquín Prat als matins de Telecinco.

Juan Muñoz està orgullós de la seva dona

Juan és conscient que la presentadora està sotmesa a molta pressió i sap que ha aconseguit allò que semblava impossible: que tots la respectin. No hi ha ningú que posi en dubte la seva professionalitat i el públic està desitjant tornar-la a trobar a la petita pantalla.

Està portant la malaltia amb una destresa excepcional i el seu caràcter està ajudant molta gent.

Muñoz coneix quin és el secret de la seva dona: portar una vida sana, fer esport i confiar en els metges que l'estan tractant. Quintana està en bones mans i sap que l'únic que pot fer és mantenir la calma i controlar el seu estat anímic.

És conscient que els seus seguidors estan preocupats per ella, per això publica fotografies a Instagram de forma regular.

Ana Rosa, seguint la informació de la revista Diez Minutos, està cada cop més a prop de tornar a posar-se al capdavant del seu programa.

El projecte no és el mateix sense ella, tot i que l'audiència continua sent fidel perquè sap que tornarà tan aviat com pugui. Mentrestant, el seu marit està concentrat a donar-li ànims i demostrar-li que sempre podrà comptar amb ell.