Julen, ex de Violeta, podria ser concursant de 'Supervivientes'

Davant la marxa de les germanes Toñi i Encarna Salazar, les Azúcar Moreno, el programa buscar ara substituts a aquestes dues concursants

Violeta Magriñán va deixar el seu tron per Julen
Violeta Magriñán va deixar el seu tron per Julen | INSTAGRAM

L'organització de 'Supervivientes' està decidida a crear una de les edicions més polèmiques i vistes de la història del programa a Telecinco. Superar la participació d'Isabel Pantoja és gairebé impossible, no obstant això, altres combinacions de concursants també poden resultar interessants.

Davant la marxa de les germanes Toñi i Encarna Salazar, les Azúcar Moreno, el programa buscar ara substituts a aquestes dues concursants. Bé, doncs tot i que encara no hi ha res decidit, un dels ferms candidats a volar fins a Hondures podria ser Julen, exparella de la ja concursant Violeta.

Julen s'ha guanyat el suport del públic

Segons explica 'La Coctelera', Julen s'ha guanyat el suport del públic després que la mateixa Violeta decidís acabar amb la seva relació en directe i a milers de quilòmetres de distància. La jove concursant va confessar sentir alguna cosa pel també concursant Fabio i que, per això, decidia dir-li adéu per sempre a Julen.

Davant aquesta situació, han estat moltes les persones les que s'han bolcat en donar suport a Julen que, incrèdul i molt enamorat, va rebre la terrible notícia des del plató de 'Supervivientes' a Madrid. Julen fa anys que passeja pels platós de televisió, especialment pel de 'MYHYV', on va aparèixer per primera vegada l'any 2015 per a convertir-se en pretendent de la llavors tronista Steisy. L'amor entre els dos no va acabar de quallar i mesos més tard el mateix programa li va proposar que fos ell qui anés a buscar a l'amor de la seva vida.

 

La llarga història d'amor entre els dos

D'igual forma, i després de diversos mesos de programa, Julen va decidir marxar sol perquè no trobava la parella ideal. Finalment, el jove va reaparèixer l'any passat quan va decidir conquistar a Violeta. La química entre els dos va ser evident des d'un primer moment i, després que ell deixés el programa perquè no podia suportar veure com Violeta es petonejava a la resta de candidats, va decidir tornar per donar-li un ultimàtum i dir-li que marxés del tron amb ell. 

I així va ser, ambdós van iniciar una relació amorosa fora del programa que ha estat plena de turbulència i que, al final, s'ha acabat de la pitjor manera possible. Està clar que Julen es mereix una explicació a la cara, serà doncs a la platja de 'Supervivientes'?

Violeta i Fabio
Violeta ha fet molta amistat amb Fabio | TELECINCO

 

També et poden interessar...

  • Jorge Javier Vázquez apunta a Albert com a guanyador 'Supervivientes'
  • El possible embaràs de Violeta, motiu de la seva sortida de 'Supervivientes'

Comentaris

envia el comentari