Kiko Hernández blinda la identitat de les seves filles en un comunicat

L'escrit no dona lloc a la confusió i està escrit amb l'objectiu que aquestes nenes creixin com la resta de nens de la seva edat

Kiko Hernández assegurava rotundament que la separació és definitiva
Kiko Hernández és pare de dos nenes de dos anys | TELECINCO

El popular col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, ha decidit blindar la identitat i intimitat de les seves filles Abril i Jimena, de dos anys i que van arribar a Espanya amb el seu pare després d'un llarg procés de gestació subrogada als Estats Units.

No és cap sorpresa que Hernández vulgui mantenir en l'estricta intimitat la identitat de les seves filles, no obstant això, ha volgut assegurar-se de fer les coses bé i ha emès un comunicat de la mà dels seus representants legals. El comunicat no dona lloc a la confusió i està escrit amb l'objectiu que aquestes nenes creixin com la resta de nens de la seva edat, independentment de la feina més o menys mediàtica que tinguin els seus pares. 

Un comunicat clar i contundent

Concretament, al comunicat s'hi podia llegir que Hernández no permetrà «cap mena de seguiment ni assetjament, ni persecució de reporters o fotògrafs quan estigui acompanyat de les seves filles». Tanmateix, advertia que «és il·legítima qualsevol difusió de la seva identitat o de la imatge de les filles menors del senyor Hernández, fins i tot pixelades, per ser contrària als seus interessos».

El comunicat seguia informant que: «els requerim expressament perquè no encarreguin, comprin, ni realitzin fotografies ni reportatges en els quals apareguin les seves filles menors d'edat, i perquè no publiquin, ni difonguin qualsevol reportatge que tingui imatges [...] amb l'advertència expressa que s'iniciaran les accions legals i judicials oportunes». 

Sense donar lloc al dubte o a les dobles interpretacions, Hernández s'ha mostrat així de contundent en un comunicat que també ha signat ell mateix i que pretén informar a tothom dels límits legals amb els quals es poden trobar envers les seves filles. En l'actualitat, tot apunta al fet que Hernández estigués passant de nou per una etapa de tràmits als Estats Units per a tornar a ser pare, en aquest cas, d'un nen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este cura me suena y, el calvito que está a mí izquierda también. En fin...todo es muy confuso.

Una publicación compartida por Kiko (@kikohernandeztv) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari