Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández fracassa en el seu gran negoci i ja l'ha tancat

Kiko havia posat moltes esperances en aquest projecte empresarial

Males notícies per a Kiko Hernández. Sí, perquè ha comprovat com un dels projectes en què havia dipositat més confiança no ha acabat triomfant com esperava. Així, a conseqüència, s'ha vist obligat a tancar-lo.

Si per alguna cosa es caracteritza el col·laborador de 'Sálvame' és per la seva capacitat d'administrar-ne el patrimoni. Sempre ha dit que és partidari de no ficar tots els ous a la mateixa cistella, ja que no vol confiar-ho tot a una sola carta.

És evident que Kiko triomfa a la televisió, on ha arribat fins i tot a substituir Jorge Javier al capdavant de l'espai vespertí de Telecinco, però ara ha decidit provar sort al teatre amb l'obra 'Distinto', on se'l veu molt còmode. De fet, són dues feines que li funcionen de meravella i que té previst compatibilitzar el màxim possible.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández continua treballant a les tardes a Telecinco | Mediaset

Tot i això, es va endinsar en una aventura empresarial que va fracassar malgrat el seu empeny de tirar-ho endavant amb èxit. El passat mes de setembre va presentar un negoci d'olives sota el nom de 'Chupadedos'. Tot i això, com recull la revista 'Semana', ja no es comercialitzen.

La publicació coneixia des de feia temps que el projecte no funcionava del tot bé, motiu pel qual el primer que van fer va ser ficar-se a la seva pàgina web, però ja no existia. No hi ha ni rastre d'aquesta plataforma i les xarxes socials estan totalment inactives des de novembre. Per tant, símptoma que alguna cosa va malament.

El següent pas els va portar a contactar amb les diverses botigues que comercialitzaven aquestes olives, responent de forma clara que ja no les venien des de feia temps. Així doncs, sembla que l'aposta de Kiko Hernández hauria fracassat.

No va tenir l'embranzida esperada entre els consumidors, encara que eren molts els que confiaven que seguís el camí de la seva companya Belén Esteban, que ha tingut més fortuna en les inversions.

Segons sembla, el col·laborador de televisió ha assumit ràpidament la derrota, puix que no li va caldre gaire temps per adonar-se que el negoci no era rendible, tan sols amb uns quants mesos va ser suficient.

És possible que no estigués disposat a invertir més diners en un negoci que no era rendible. Així que, davant d'això, va pensar que el més oportú era liquidar-ho.

A més, si per alguna cosa destaca l'exgran germà, és per la capacitat per gestionar el seu patrimoni. Els que el coneixen asseguren que no és gens malbaratador, ni tampoc donat a permetre's molts capricis. L'única cosa en què sol gastar és a cases.

L'últim habitatge, adquirit fa tot just unes setmanes, li va costar una mica més de dos milions d'euros. Uns diners a l'abast de molt poca gent al món de la televisió.

Kiko Hernández va comptar amb el suport dels seus amics

Kiko Hernández va recórrer al seu dia als seus companys de programa per promocionar les seves olives. Jorge Javier Vázquez o David Valldeperas van ser alguns dels que van voler donar-li un cop de mà en aquesta aventura, però s'ha demostrat que aquesta publicitat no ha estat del tot efectiva.

Llavors, a hores d'ara només vol centrar-se en la seva faceta de tertulià i d'actor. A 'Sálvame' se'l pot veure tres cops per setmana, i és que la seva trajectòria a la petita pantalla s'ha prolongat durant dues dècades i encara té corda per a estona.

Imatge de Kiko Hernández assegut a un sofà groc durant la promoció de la seva obra de teatre
Kiko Hernández s'ha estrenat recentment al teatre | GTRES

Durant els darrers anys també ha liderat altres projectes empresarials, relacionats amb el sector tèxtil, immobiliari o de l'alimentació. Per tant, no ha dubtat a ser valenta i provar de buscar la rendibilitat quan considerava oportú.

Tot i això, no hi ha res que pugui desanimar Kiko Hernández. Ara està molt centrat en la faceta d'actor, on intenta millorar diàriament. «S'està deixant la pell i és un paio molt responsable», explica el director de l'obra.