Kiko Hernández en un photocall sonriendo mucho y mostrando los dientes

Kiko Hernández silencia Terelu Campos: «M'importa una m****»

El col·laborador ha explotat un altre cop contra la filla de Maria Teresa Campos

Les espurnes segueixen saltant entre Kiko Hernández i Terelu Campos. Els dos col·laboradors han passat de l'amor a l'odi amb el pas dels anys, però no hi ha dubte que estan en el pitjor moment.

Després que Kiko explotés i retragués a Terelu haver assistit al funeral de la seva amiga íntima Begoña Sierra, la filla de María Teresa no s'ha quedat callada.

Impactada amb la reacció del col·laborador, Campos es quedava gairebé sense paraules a 'Viva la vida' i, fins i tot, Emma García es veia obligada a defensar-la.

Kiko Hernández segueix en guerra amb Terelu Campos

Imatge en primer pla amb un mocador
Terelu Campos s'ha desfet en llàgrimes per la seva amiga | Mediaset

Mentrestant, la seva filla Alejandra Rubio no dubtava a carregar novament contra Hernández i l'ha acusant de burlar-se de la seva tia Carmen. La tornada de Borrego tornés 'Sálvame' sembla haver enterrat la destral de guerra amb Kiko.

Un fet que la seva germana i neboda no aconsegueixen entendre. «Jo seré la nena de la corba, però ell fa molt temps que està disfressat. Per mi, no és un amic sincer», assenyalava Alejandra.

«No entenc com pot atacar la seva germana així», retreia la noia a la seva tia. La neta de María Teresa Campos no pensa mossegar-se la llengua.

«Jo no li desitjaria mai res de dolent», al·legava Terelu al seu torn. Per part seva, Carmen explotava en directe després d'escoltar aquestes noves indirectes.

Terelu Campos i Alejandra RubioTerelu Campos i Alejandra Rubio segueixen enfrontant-se a Carmen Borrego | GTRES

Borrego assegurava que no podia més. «Prefereixo equivocar-me a tornar a tocar fons, a perdre l'autoestima i a tornar a una situació d'on m'ha costat molt sortir», lamentava.

«Que no s'hagin alegrat de les coses bones que m'han passat, això també fa mal. Jo no vull que li passi res dolent, a la meva germana», afegia molt dolguda amb tot el que ha passat a l'entorn familiar.

«Demanaria a Alejandra que afluixi. Per defensar la seva mare, no cal que m'ataqui a mi. Hauríem de relaxar-nos tots», demanava desesperada.

«Amb aquest tema ja no puc més. En part, potser tenen una mica de raó, però també crec que estan sent molt injustes amb mi. Cada nit me'n vaig al llit pensant: què he fet?», assegura Carmen.

Carmen Borrego lamenta el rebuig rebut per part de Terelu i Alejandra

La filla petita de María Teresa Campos no entén què ha fet per guanyar-se aquest menyspreu per part de la germana i neboda. De fet, assegura sentir-se més sola que mai i que ningú de la família s'ha alegrat per ella.

Després de molt de temps passant-ho malament, Carmen per fi es troba en un gran moment professional. Cosa que no faria gens de gràcia a la resta del clan, sobretot per haver de tornar a un programa com 'Sálvame'.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes a plató
Carmen Borrego i Terelu Campos parlen de la mort del seu pare i revelen els seus sentiments | Mediaset

Per part seva, Terelu retreu a la seva germana que no l'hagi defensat dels atacs de Kiko Hernández i altres col·laboradors.

«Pot ser que m'hagi equivocat algunes vegades, però les coses s'han de veure abans de jutjar-les i que no ens les expliquin», assenyala Carmen.

«Crec que Alejandra va actuar com una nena quan va abraçar Edmundo. Ho va veure, es va posar nerviosa i va actuar així, però no la jutjaré per això. Que la meva abraçada amb Kiko Hernández està mal feta, segurament, sí, però no ho vaig fer amb mala intenció, va ser quan ja ho havíem parlat tot».

A més, remarcava que «si jo no començo de zero, no hauria pogut venir aquí. El fet que no m'enfronti als meus companys no vol dir que estic d'acord amb tot allò que diuen».

Primer pla del personatge
Carmen Borrego està molt afectada amb la guerra familiar | Mediaset

Al seu torn, Kiko Hernández ha seguit plantant cara a la persona que s'ha convertit en la seva gran enemiga televisiva. «Voleu que respongui i em tiri els plats pel cap amb Carmen, però no passarà», ha advertit a Terelu i la seva filla.

Fins i tot, ha tret a la llum que Campos s'ha desentès de la seva mare, tant que pretén defensar-la dels mitjans. «L'única que està ajudant María Teresa Campos amb la mudança es diu Carmen Borrego i la seva filla».

En aquest moment, Carmen ha apuntat que «qui no para amb la mudança és la meva filla», sense voler entrar al tema.

«Estimem la meva mare des de la privadesa», ha prosseguit Kiko burlant-se de l'última entrada al bloc que Terelu ha dedicat a la seva mare.

El vídeo del dia: