Kiko Jiménez treu de polseguera Rafa Mora amb un secret de la seva discreta xicota

El nuvi de Sofia Suescun ha donat a entendre que ell i Macarena havien tingut un afer

Kiko Jiménez a l'exterior de Telecinco i Rafa Mora al plató de 'Sálvame'
Kiko Jiménez i Rafa Mora s'encaren de nou a 'Sábado Deluxe' | Instagram @kikookiko @rafamoratete

Sofía Suescun i Kiko Jiménez han estat els protagonistes del cap de setmana després de sotmetre's junts al polígraf de 'Sábado Deluxe'. La parella no va dubtar a carregar contra Rafa Mora, que estava present al plató, fent que aquest visqués una de les seves nits més tenses i fins i tot perdés la paciència en diverses ocasions. 

Kiko Jiménez desvela un suposat secret de Macarena

La relació entre Kiko i Rafa ha passat per molts alts i baixos al llarg d'aquests anys, encara que mai han arribat a considerar-se amics. Sofía, en canvi, sí que té molta afinitat amb el valencià, però aquesta no va dubtar a respondre a tots els 'zascas' que Rafa Mora llançava a la seva parella. «Tots lliguem de la mateixa manera, semblant, menys Rafa Mora, que és antic i d'una altra manera», assegurava Sofía després de confessar que alguns futbolistes de primera divisió intentaven lligar amb ella. 

No contents amb això, Kiko i Sofía van atacar al col·laborador on més mal li fa. L'ex de Gloria camila no dubtava en desvelar un suposat secret que Macarena, la parella del valencià, li hauria ocultat a Rafa. «Rafa, tu saps que Macarena em va escriure a mi per Facebook», donant a entendre que entre els dos hi havia hagut una mena d'afer. Aquestes declaracions no van sentar gens bé al col·laborador, que va respondre amb un dur atac on, com era d'esperar, hi havia Sofía Suescun al mig. 

«No entraré en aquest drap, però abans que fossis algú, Sofía ja tenia bastanta estima a Rafa Mora», sentenciava Rafa, deixant entreveure que entre ell i la filla de Mayte Galdeano hi va haver més que paraules. 

Sens dubte, es va viure un encreuament d'indirectes que van sorprendre a tots els que estaven presents, que no entenien si realment tot el que escoltaven era veritat o es tractava de simples provocacions. Sigui com sigui, Rafa Mora va assegurar després de la publicitat que la seva parella s'havia posat en contacte amb ell per desmentir les paraules de Kiko Jiménez


Comentaris

envia el comentari