Chelo García Cortés en el plató de 'Sábado Deluxe' el 23 de mayo de 2020

La humiliació que ha patit Chelo García Cortés en directe a 'Sálvame'

La col·laboradora ha acabat abandonant el plató

Des que Chelo García Cortés es convertís en col·laboradora de 'Sálvame' ha hagut de suportar moments molt complicats, com quan s'ha posat en dubte la seva professionalitat. I precisament un d'aquells ho va viure aquest dissabte a la nit al plató de 'Sábado Deluxe'.

Tant és així que va acabar marxant després d'escoltar les paraules d'un dels seus companys, Kiko Matamoros, després d'intercanviar-se diversos insults en directe i donant lloc a un instant tant tens com vergonyós.

L'origen del conflicte

El programa de les nits de Telecinco  va fer una cosa ahir a la nit que no va caure gens bé a García Cortés. I és que per a molts espectadors la va humiliar.

Tot va començar quan Kiko Matamoros va voler recordar el moment en què Chelo  va deixar Antena 3 per aterrar a 'Sálvame'. Així, ha exposat que «va venir aquí com si pixès pis d'or». I és que, segons ell, «vas venir a robar» perquè va crear unes falses expectatives com que venia de la mà d'Isabel Pantoja-expectatives que després no va complir. Aquest fet va portar al fet que el citat col·laborador qualifiqués la seva companya com «una José Antonio Avilés de pacotilla».

Chelo García Cortés i Kiko Matamoros barallant-se al plató de Deluxe' el 23 de maig de 2020
Kiko Matamoros va confessar moltes polèmiques del passat professional de Chelo | Telecinco

Aquest comentari no va agradar gens a Chelo, com tampoc el que el programa decidís llançar a l'audiència una pregunta en el seu perfil de Twitter: «Qui és més autèntic? Chelo García Cortés / José Antonio Avilés / El petit Nicolás». I no li va resultar gens agradable aquest fet perquè la comparaven amb dos personatges que han demostrat públicament que són  estafadors.

Comencen els insults a plató

No obstant això, l'enuig de la periodista  va anar en augment quan va reconèixer al plató que, pel cap baix, Matamoros  l'estava insultant utilitzant qualificatius com «profanadora de tombes» o «covard». Tal és l'enuig que aquestes paraules van provocar en la periodista que aquesta va acabar dient, en al·lusió al seu company: «És un cabró».

Aquest comentari va ofendre a Kiko, que va decidir anar-se'n. No obstant això, després d'uns segons va reincorporar-se per llançar un altre atac a Chelo: «Puta hiena».

Aquestes últimes paraules van ser les gotes que van satisfer el got de la paciència de García Cortés que, entre llàgrimes, es va aixecar de la cadira i va marxar de Telecinco: «Ara la que se'n va sóc jo, a casa meva». I és que ja no era capaç d'aguantar més els insults i la tensió.

Caldrà esperar per veure com se soluciona el conflicte entre ella i Matamoros. Els col·laboradors no semblaven molt afectats per aquesta baralla, i Jorge Javier va decidir continuar amb la broma tot i l'enuig de la periodista. «Compte, que aquesta hora és ideal per profanar tombes!», cridava mentre Chelo sortia dels estudis de Telecinco poc abans de la una de la matinada.