YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros no s'ho esperava: la notícia que li han donat sobre la seva filla

Laura Matamoros ha confessat a 'Instagram' que pateix glaucoma

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros s'assabenta que la seva filla pateix la mateixa malaltia que ell | Catalunya Diari

Laura Matamoros ha recordat en les seves xarxes socials un dels moments més difícils de la seva vida. Com explica en el seu compte d'Instagram, fa escassament un any, van diagnosticar-li una malaltia ocular. 

A finals de l'any 2019, la filla de Kiko Matamoros va anar a visitar l'oftalmòleg per solucionar unes molèsties oculars. «Tenia moltes vibracions, i no en la parpella sinó a l'ull, i en els avions notava molta pressió. A més, notava punxades molt profundes», ha explicat Laura a Instagram.

El «pitjor dia de la seva vida» 

Va ser el desembre de 2019 quan, després d'anar a l'oftalmòleg, va haver d'assistir a urgències de forma imminent. «Vaig anar a l'oftalmòleg i quina va ser la meva sorpresa. Van derivar-me corrents a urgències per fer-me un TAC i altres proves». Un cop va obtenir els resultats, Laura es va veure desbordada. «Va ser el pitjor dia de la meva vida», ha explicat. Durant aquell dia, la filla del col·laborador de 'Sálvame' no sabia «què és el que podia passar» i no deixava de pensar en tot moment «què podia tenir».

Laura Matamoros durant un acte promocional de Iqos
Laura Matamoros ha revelat que pateix glacuoma | GTRES

La 'influencer' ha explicat que «calia descartar que fos un tumor al cap o esclerosi múltiple. Va ser una etapa de molta angoixa. Em va sobrepassar una mica pensar que podria arribar a tenir una malaltia. Arran de tot això, van diagnosticar-me glaucoma de tensió baixa. Normalment són de tensió alta», ha confessat.

A més, el glaucoma que pateix Laura Matamoros ve acompanyat d'una altra dificultat. «A més, tinc danyat el nervi òptic i, per tant, veig molt poquet. De fet, de la meitat de l'ull cap avall gairebé no tinc visió», ha manifestat Laura.

Laura pateix la mateixa malaltia que Kiko Matamoros

Laura Matamoros pateix la mateixa malaltia que van diagnosticar-li al seu pare, Kiko Matamoros, fa gairebé deu anys. El polèmic col·laborador de 'Sálvame' ja no té visió al seu ull dret, i en uns anys tampoc podrà utilitzar l'ull esquerre.

Els metges van pronosticar que en deu anys perdria la visió. «Fa escassament deu anys van diagnosticar-me glaucoma. En aquell moment tenia poca visió a l'ull dret i una miqueta minvada la de l'ull esquerre. Avui ja no tinc visió a l'ull dret. A l'altre tinc la visió suficient... Vaig perdent visió, però espero que sigui en uns anys», explica Kiko a 'Sálvame' fa uns anys.

La dura confessió de Kiko que va deixar gelat tot 'Sálvame'

«Els nervis òptics ja estan afectats i no hi ha operació possible, ni un tractament que acabi amb tot això. És molt dur tot això, sobretot psicològicament, però no puc fer una altra cosa. Tinc molt clar que el dia que em quedi cec, marxaré, perquè no vull ser una càrrega per a ningú», explicava Kiko l'any 2010.

Kiko Matamoros no pot fer certes activitats quotidianes. Una d'elles és conduir de nit, que l'evita des de fa anys. «A part del problema de la manca de camp de visió tinc problemes d'astigmatisme. A la nit no condueixo i pel dia cada vegada ho faig menys. Encara tinc el meu permís de conduir, però tinc limitacions», va explicar en el seu moment.


Comentaris

envia el comentari