El criticat gest de la catalana Laura Fa amb Ana Obregón al tanatori

'Sálvame' començava amb un directe de la periodista a les portes del centre

Laura Fa a Sálvame Naranja
'Sálvame' començava amb un directe de la periodista a les portes del centre | Telecinco

El passat dijous 14 de maig, 'Sálvame' començava la seva emissió amb una connexió en directe amb Laura Fa, que es trobava a les portes del tanatori on es trobava el cos sense vida d'Álex Lequio. «Han arribat fa una mitja hora per acabar de fer els papers i els tràmits», informava la periodista, en un moment en què encara es desconeixia si l'enterrament es faria a Barcelona o Madrid.

«Fins ara han estat a l'apartament on s'han allotjat. Segueixen acompanyant a Ana Obregón les seves dues germanes. Les informacions són molt confuses» explicava, indicant que aquest mateix divendres tindria lloc una missa funeral.

El gest més criticat de Laura Fa

Fins aquí tot correcte, però les crítiques no van trigar a arribar per la manera en què la Laura Fa havia aconseguit arribar fins al tanatori. La col·laboradora va protagonitzar una corredissa cap a les portes del centre en un intent de fer-se amb les primeres imatges d'Ana Obregón arribant al tanatori: «Acaben d'arribar, estem intentant agafar les primeres imatges», deia mentre corria sense descans.

Malgrat tot, Fa no va aconseguir les esperades imatges i comentava que era la primera vegada que el matrimoni acudia a l'edifici. «Perdoneu-me, companys. Estic ofegada. M'ha caigut el mòbil, la bossa, tot», deia mentre intentava recuperar l'alè. «Recupera't i després parlem amb tu», li va dir Paz Padilla des de plató.

Paz es posa al lloc d'Ana Obregón

Conscient, potser, del que acabava de veure, la presentadora va sorprendre amb un al·legat demanant respecte per la família: «Jo crec que aquest és un dels pitjors moments de la teva vida, quan hi ha fotògrafs intentant fer-te la foto morbosa. Per molt que diguin que cal informar, et sents fatal, observada i vigilada. Sents que comercialitzen amb el teu dolor. Jo fa tres mesos vaig enterrar la meva mare i darrere del fèretre m'estaven fent fotos i no saps el que et passa per la ment».

El comportament de la periodista no va passar desapercebut pels espectadors que van acusar-la a les xarxes socials d'haver estat poc respectuosa amb Ana Obregón i Alessandro Lequio en els duríssims moments pels quals estan passant arran de la mort del seu fill. «Laura Fa, t'has posat a córrer darrere d'una mare que acaba de perdre al seu fill, només pel morbo d'aconseguir les seves primeres imatges ... Hauria de fer-te vergonya, perquè a mi me n'has fet i molta» escrivia una usuària.

«Fer-li un homenatge parlant d'ell amb afecte em sembla correcte. Que Laura Fa vagi corrent per aconseguir la imatge d'una mare destrossada en arribar al tanatori on està el seu fill mort, em sembla vomitiu, i la periodista carronyera sense vergonya», deia un altre comentari.


Comentaris

envia el comentari