Una concursant de 'Masterchef' parla clar sobre Pepe Rodríguez: «L'odio»

Una de les participants de la nova edició del talent culinari ha revelat com ha estat el seu pas pel programa

Samantha Vallejo, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, jurat de Masterchef Espanya
 
Una concursant de 'Masterchef' parla clar sobre Pepe Rodríguez | Instagram

La setmana passada es va estrenar la cinquena edició de 'Masterchef Celebrity' amb grans cares conegudes com Ainhoa Arteta, Florentino Fernández o Melanie Olivares. El primer programa va ser un èxit, i de fet, s’ha convertit en la millor estrena registrada.

Segons les anteriors celebritats que hi han concursat, 'Masterchef' és tan emocionant com dur al mateix temps, perquè algunes proves tenen un nivell de dificultat realment elevat. Ara, ha estat el torn de Laura Sánchez, una de les participants del nou lliurament del talent culinari, i també l'encarregada d'explicar com ha estat la seva experiència en les cuines de 'Masterchef Celebrity'.

Laura Sánchez, està molt contenta amb la feina feta

L'actriu ha revelat que està molt contenta i satisfeta amb el treball que ha realitzat durant el seu pas pel programa de RTVE, i ha volgut detallar quines han estat les seves pors i sensacions durant el seu pas pel concurs.

«El podria definir com el pitjor i el millor que he fet en la meva vida», ha respost quan ha estat preguntada per la seva participació. «El pitjor perquè ha estat arribar al límit, no pels horaris o per la dificultat de la cuina, sinó per no poder desconnectar en cap moment durant el temps que va durar el programa».

«Sortíem del plató, fèiem exteriors, i en arribar a casa no podia veure una sèrie o xerrar amb el meu marit o la meva filla. No, tot el dia me'l passava estudiant receptes i somiant amb la cuina, així he estat poc més d'un mes, ha estat una obsessió molt gran».

També ha confessat que va estar preparant-se durant el confinament amb les classes de l'Escola de Masterchef online, i a més, el xef David Ariza li donava algunes classes per Zoom. I després de l'estat d'alarma va passar alguns dies pel restaurant de Mario Sandoval.

«Realment m'he portat bé amb tots. Crec que sóc una persona que fins que no em demostrin el contrari, a mi em cau bé tothom», ha estat la resposta que donat sobre la relació amb els seus companys.

Respecte als jutges, Laura Sánchez ha ofert una resposta categòrica sobre un d'ells: «No vull veure a Pepe, i li ho dic en la cara, no és que em caigui malament, és que l’odio». «Ho dic des de l’afecte que li tinc, però és que somio amb ell, bé, són malsons. En els meus somnis sempre apareix Pepe tirant-me la brega. Faig 1'80 i quan he hagut de presentar el meu plat em feia súper petita».


Comentaris

envia el comentari