El sopar secret entre Julio Iglesias i Letícia Sabater: revelen tota la veritat

L'exconcursant de 'La casa fuerte' ha parlat de la seva relació amb l'artista

Leticia Sabater al plató de 'Sálvame'
Leticia Sabater parla de la seva relació amb Julio Iglesias | Telecinco

El programa 'Hormigas Blancas' de Telecinco, presentat per Carlota Corredera, va dedicar el seu últim capítol a la vida del cantant Julio Iglesias, l'exmarit de la model i presentadora Isabel Preysler. En alguna ocasió s'havia comentat que Leticia Sabater coneixia molt bé a l'artista, però no va ser fins després de l'emissió del programa quan aquesta va confirmar que havia compartit fins a dues vetllades amb el cantant. Ara, la guanyadora de 'La casa fuerte' ha explicat a 'Sálvame' tots els detalls de com és veritablement Julio Iglesias en la intimitat. 

Julio Iglesias en les distàncies curtes

La presentadora de 'Con mucha marcha' és una de les dones que sap com és Julio Iglesias en les distàncies curtes. Leticia ha explicat aquesta setmana a 'Sálvame' que la primera vegada que va veure al cantant va ser en un sopar on ella hi va acudir com a convidada. «Hi havia com a quinze noies, però no és que cap fes res amb ell. A Julio li encantava estar envoltat de noies», assegurava. 

La segona vetllada on van coincidir va ser la definitiva que va marcar a la cantant de 'La Salchipapa'. En aquesta ocasió, Leticia i Julio van tenir una conversa que es va allargar durant una bona estona. «Vam anar a un sopar privat, unes vuit persones, i a mi em van posar al costat de Julio. Jo llavors ja sortia a la televisió. És un conquistador absolut. És el típic tio que fa que riguis», explicava Leticia. Tot i que la presentadora assegurava que el cantant va coquetejar amb ella, finalment no va passar res.

No obstant això, la seva relació amb el cantant no acaba aquí, i és que Letícia va explicar també a 'Sálvame' que va ser companya dels fills de Julio Iglesias a l'escola. Chábeli, Julio José i Enrique Iglesias van estudiar al mateix centre que la presentadora dels 90. D'ells va destacar la seva gran educació i que, encara que fossin fills d'un gran artista, no tenien més privilegis que la resta dels alumnes. 


Comentaris

envia el comentari