La resposta de 'Los Lobos' que deixa en evidència Pablo Motos

El grup d'exconcursants de '¡Boom!' ha contestat a el presentador d''El Hormiguero' per les seves crítiques a la gestió del govern

'Los Lobos' al concurs '¡Boom!' en el 30 aniversari d'Antena 3
'Los Lobos' han fet provar a Pablo Motos de la seva pròpia medicina | Antena 3

Pablo Motos va ser un dels primers presentadors de televisió a alertar de l'expansió del coronavirus. Ja a principis de març, el presentador d' 'El Hormiguero' va mostrar la seva preocupació per la gravetat de la pandèmia, deixant constància que «aquest virus no és una simple grip».

Quan l'arribada del virus al nostre país ja va ser latent, Motos va esdevenir una de les veus més crítiques de la gestió del govern. Durant aquesta etapa de confinament ha aprofitat les seves intervencions a Atresmedia per alçar la veu contra les mesures i decisions de l'Executiu. Encara que opta sempre per utilitzar un to humorístic, el presentador aprofita qualsevol oportunitat per enviar encàrrecs al govern i al seu president.

Recentment en un programa va llançar un bon 'zasca' a Pedro Sánchez fent una comparació amb les persones antivacunes. «Els antivacunes ara no se la poden posar. És com si el president del govern diu que no es fia d'algú, i després el nomena vicepresident...», va assenyalar Motos.

Crítica a la desescalada del govern

En el mateix programa de dimecres passat, el presentador d'Atresmedia va voler comentar el pla de desescalada del govern. «Tema del dia, el president ha anunciat un pla de desescalada en quatre fases que no ho han aconseguit entendre ni 'Los lobos de ¡Boom!» assenyalava Pablo Motos amb ironia.

Els col·laboradors del programa es van sumar a les crítiques del presentador. Així, Marron ha assenyalat que el pla tenia «més regles que 'El club de la lucha'» i Luis Piedrahita va argumentar que la «paraula desescalada no està al diccionari, no existeix, encara que el bo que no estigui és que li pots donar el significat que vulguis».

Motos va voler restar-li importància a l'elecció del terme assegurant que «la paraula és bona, però és que hi ha un embolic» assenyalava fent referència a la diferència de mesures i fases en cada comunitat.

Resposta de 'Los Lobos'

Immediatament després d'aquesta al·lusió a 'Los Lobos', el grup de concursants més famós de la televisió gràcies al programa ¡Boom! van decidir llançar un missatge a Pablo Motos. El presentador d'Atresmedia, acostumat a ser ell qui envia els 'zascas', va acabar rebent la seva pròpia medicina.

«Entenem el to irònic del teu missatge, #PabloMotos @El_Hormiguero Però també el pla de desescalada en quatre fases que planteja el govern» van escriure tres dels membres del grup: Manu Zapata, Alberto Sanfrutos i Erundino Alonso.

Els exconcursants van voler acompanyar aquesta correcció a Motos amb un 'zasca' en què deixen de manifest que la manera de contribuir a la crisi és sumar a la lluita i no a través de crítiques com les del presentador.

«Los Lobos @loslobostv cadascú des de les seves possibilitats, ajudarem a sortir d'aquesta crisi amb responsabilitat, i empenyent el carro i no posant bastons a les rodes» van escriure els tres concursants que van fer història en emportar-se el pot més gran de la història de la televisió .


Comentaris

envia el comentari