Luis Lorenzo

Luis Lorenzo hauria enverinat, amb la seva dona, la tieta d'ella: tot el que se sap

Luis Lorenzo és el principal sospitós després de revelar l'autòpsia la presència de dos metalls tòxics a la víctima

Luis Lorenzo es convertia en notícia aquest mateix matí tot just conèixer-se la seva detenció després de ser acusat d'assassinat. L'actor de 'La que se avecina' s'enfronta a durs càrrecs policials amb la seva dona Arancha per, presumptament, haver assassinat la tia d'aquesta.

La dona va estar vivint amb la parella un temps fins que va morir. El seu cos va ser enviat a Astúries on li van practicar l'autòpsia revelant la causa de la seva mort: va ser enverinada. Ara, tant Lluís com la seva dona són els principals sospitosos i se n'investiga la presumpta implicació en la mort d'Isabel.

Luis Lorenzo i la seva dona podrien haver enverinat la dona

Isabel es va traslladar una temporada a viure a la casa que Luis Lorenzo i Arancha tenien a Rivas-Vaciamadrid. Allà va romandre un any fins que el germà de la dona va començar a inquietar-se.

Feia temps que no havia pogut parlar amb ella i el matrimoni només li donava excuses. Així, va denunciar la seva desaparició fent que la policia acudís al domicili de la parella. Una visita infructuosa ja que l'actor els va prohibir l'entrada sense cap ordre.

Luis Lorenzo a 'La que se avecina'
Luis Lorenzo i la seva dona van convidar a viure amb ells a la tia d'ella | MEDIASET

Poc temps després, Isabel va morir i el seu cos va ser enviat de tornada a Astúries. Allà, l'autòpsia va revelar l'existència de certes substàncies tòxiques a l'organisme de l'anciana. Tal com han ampliat a 'El Programa de Ana Rosa', el suposat verí no ha estat trobat als òrgans ni als cabells.

Tot i això, els resultats han assenyalat la presència de dos metalls en dosis molt altes que indiquen un enverinament. D'aquesta manera, el Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil va emetre una ordre de registre per al domicili de l'actor i la seva dona.

Forense analitzant un cadàver
La policia busca la presència de metalls tòxics a casa de Luis Lorenzo | Policia Nacional

L'objectiu era buscar l'existència d'aquests metalls dins del domicili que van compartir amb la víctima. També requisar els mòbils i ordinadors per esbrinar si van buscar informació sobre enverinaments.

Després del registre, el matrimoni ha passat a disposició judicial aquest mateix matí on, tant Luis com Arancha es troben declarant.

Luis Lorenzo també podria haver exercit maltractament sobre l'anciana

José, germà d'Isabel, no entenia perquè quan la seva germana tornava de Madrid presentava un deteriorament físic tan gran. No era la primera vegada que la dona es desplaçava a la capital per gaudir del bon temps al costat de la seva neboda i Luis Lorenzo.

No obstant això, sempre que tornava a Astúries, presentava signes de demència que es dissipaven a mesura que passaven els dies a la seva terra. Segons el que s'ha comentat fins ara, el matrimoni també s'enfrontaria a càrrecs per «desatenció i maltractament psicològic».

Luis Lorenzo
Luis Lorenzo ha estat acusat de desatenció i maltractament psicològic. | Youtube - Telecinco

Testimonis de la localitat on Luis residia al costat de la seva dona i la tia d'aquesta afirmen que els crits i les discussions cap a l'anciana eren constants. Alguns veïns ja han declarat davant del jutge afirmant que els insults i baralles se sentien per tot el carrer.

A aquests càrrecs, també cal sumar-hi el fet que els diners que disposava la víctima al seu compte bancari han anat desapareixent progressivament. Actualment, Luis Lorenzo es troba sense feina i el motiu econòmic podria haver estat el detonant que decidissin acabar amb la vida de la dona.

Si no arriba a ser per José, el germà d'Isabel, la seva mort s'hauria classificat com a natural. Va ser ell qui va sospitar que alguna cosa no anava bé i va demanar que se li fes l'autòpsia a la seva germana revelant la presència de metalls tòxics en dosis altament concentrades.

De moment, la investigació segueix el seu curs, però les proves col·loquen el matrimoni en una complicada situació.