Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco amaga que el retrobament ja s'ha produït

David Flores Carrasco volia amagar el cara a cara més polèmic de la seva família

David Flores Carrasco sap que la família amb qui viu des de fa anys no té relació amb Rociíto.

Poc temps després que Rocío Jurado morís, Rociíto va prendre la decisió de tallar en sec amb la seva família mediàtica. Així, es va centrar completament a la seva vida amb el seu marit Fidel Albiac.

Rocío mai no ha tingut problema a confessar que no vol tenir a prop aquesta part de la família. I és que, segons ella, li han fet molt de mal des que 'La més gran' va perdre la vida el 2006 a causa d'un càncer.

David Flores Carrasco volia amagar el retrobament més morbós

En els darrers temps, hem vist Rociíto referir-se a persones de la seva família mediàtica com el torero José Ortega Cano. Cal recordar que aquest va ser el marit de sa mare durant 11 anys.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco ha vist com la seva mare no volia coindicir amb Ortega Cano. | GTRES

La madrilenya va criticar diverses vegades i de forma molt contundent l'extorero i fins i tot va arribar a dir que el casament amb la seva mare no s'havia d'haver produït.

La relació entre ella i Ortega Cano mai no va ser idíl·lica i amb el pas del temps ha quedat demostrat que la primogènita de 'la Jurado' no tenia en bona estima el torero.

David Flores Carrasco ha vist com 'Sálvame' uneix dues persones molt polèmiques

El cas és que fa molts anys que Rocío i Ortega no coincideixen cara a cara degut a aquesta ruptura de la relació entre tots dos. Però ahir es va produir un fet inusual que els va tornar a ajuntar en un plató de televisió. I és que aquest dimecres es va celebrar la 'Sálvame Fashion Week', format de La Fábrica de la Tele que tornava a la petita pantalla després de sis anys sense fer-se.

En aquesta passarel·la, on van desfilar gran part dels membres de 'Sálvame', la dissenyadora Ana María Aldón, dona d'Ortega Cano, va ser una de les creadores dels vestits que van lluir els tertulians.

L'andalusa estava francament il·lusionada amb aquest nou repte professional. Però el cert és que al seu marit no li feia gaire gràcia que participés en un programa que ha criticat tant la família.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano amb la seva dona a la 'Sálvame Fashion Week'  | Mediaset

Finalment, Ana María Aldón va acceptar i va convèncer el seu marit perquè estigués al plató recolzant la bona feina que havia fet la de Sanlúcar. El més interessant va passar quan Ortega Cano va retrobar-se al mateix plató amb la mare de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco al·lucina amb el que va veure

Un retrobament que no s'ha produït cara a cara, ja que l'andalús només va aparèixer pel plató per felicitar la dona. Li va donar un ram de flors i un petó per l'èxit collit a la 'Sálvame Fashion Week'.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
La relació entre Rocío Carrasco i José Ortega Cano és irrecuperable. | La Noticia Digital

Després de la passada de l'andalusa, José Ortega Cano va marxar del plató i més tard va aparèixer desfilant Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco ha estat molt contundent sobre que no vol tenir cap mena de contacte amb José Ortega Cano. Això sí, com s'ha pogut comprovar, la mare de David Flores Carrasco no ha posat problemes que el torero intervingués a la gala.

L'únic que tenia clar Rocío és que no volia coincidir al mateix moment amb el marit d'Ana María Aldón. A més, cal ressenyar que tampoc ha coincidit en pantalla amb Ana María Aldón, encara que totes dues sí que es van saludar fa uns dies per videotrucada a 'Sálvame'.