Lydia Lozano amenaça de marxar per sempre de 'Sálvame'

L'aparició del polígrafista Amável Sanches podria provocar la sortida de la periodista

Lydia Lozano s'enfronta a Antonio Montero a 'Sálvame'
Lydia Lozano amenaça de marxar per sempre de 'Sálvame' | Telecinco

'Sálvame' està vivint aquests dies un dels seus capítols més tensos, després que el programa revelés per sorpresa un polígraf secret que Lydia Lozano va fer fa uns anys i que la col·laboradora vol amagar com sigui. 

Aquesta era una de les estratègies del programa davant l'estrena de 'Pasapalabra' en la mateixa franja horària que tenia abans, i que ara ocupa 'Sálvame Tomate'. Però que des de Telecinco hagin acudit a aquest episodi ja tancat de la vida de la col·laboradora no li ha agradat gens, fins al punt que fins i tot va absentar-se del programa la tarda de dimarts.

El polígraf en qüestió fa referència a un dels fracassos més grans de la carrera de la periodista, el d'Ylenia Carrisi, la filla gran dels cantants Al Bano i Romina Power que va desaparèixer el 1994 als Estats Units i que va ser declarada morta el 2013, tot i que mai va aparèixer el seu cos, davant la petició del seu pare. 

Lydia Lozano intenta amagar el contingut del polígraf

Quan 'Sálvame' va recuperar el tema d'aquest polígraf secret que mai va veure la llum, i que de fet ni tan sols Lydia Lozano va rebre els resultats, la col·laboradora va abandonar el plató, i va amenaçar d'abandonar el programa per sempre si s'arribava a emetre aquest contingut.

Els caps de 'Sálvame', no contents amb això, han contraatacat convidant Amável Sanches, el poligrafista que va interrogar Lydia, perquè expliqués el contingut que no s'ha pogut veure. Lydia Lozano, que avui sí que ha acudit al plató de Telecinco, ha entrat en còlera i ha assegurat que si Amável trepitja el plató, ella marxa cap a casa i que no tornarà. 

El programa està fent el possible per revelar el contingut d'aquest polígraf, però actualment no pot fer-ho sense el permís de la col·laboradora a causa d'un contracte de confidencialitat que van signar en el moment en què es va realitzar. Sense el seu permís, el programa no pot emetre el polígraf sense enfrontar-se a greus conseqüències judicials. 


Comentaris

envia el comentari