Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

'Sálvame' torna a deixar Lydia Lozano per terra revelant les seves mentides en directe

La col·laboradora va ser la primera convidada al programa de Bertín de la nova temporada

Lydia Lozano es va sentir molt còmoda en l'entrevista que li va realitzar Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'. Tant és així que, segons sembla, es va atrevir a colar-li algunes mentides al presentador. Això no és que ho diguem nosaltres, sinó qie 'Sálvame' ha realitzat un extens estudi on es recullen totes les contradiccions de la col·laboradora i que es poden demostrar amb anteriors aparicions televisives de la protagonista, on ella mateixa s'acaba contradient.

Lozano va comptar en l'entrevista que ella va néixer oncemesina, és a dir, que va passar onze mesos en la panxa de la seva mare, una història que ha desmentit un ginecòleg que ha estat convidat al programa per a parlar de les probabilitats que el que estava comptant la periodista fos cert. El metge ha dit que és pràcticament impossible que una persona estigui onze mesos gestant un nadó, perquè la placenta aguanta un temps concret que ronda els nou mesos, aproximadament.


Aquesta mentida no ha estat l'única que ha dit Lydia. Bertín li va preguntar a la periodista si el seu marit, Charly, li havia demanat que deixés la seva professió a televisió quan veia que ho passava malament. Ella li va respondre a Bertín que no, que mai li ho havia demanat. Tanmateix, 'Sálvame' va sorprendre tothom quan es va mostrar una altra entrevista que se li va fer a la col·laboradora on afirmava que el seu marit li havia demanat en multitud d'ocasions que deixés la professió.

La col·laboradora podria haver mentit sobre la seva fortuna 

La canària no va dubtar a fer gala de la fortuna que ha guanyat amb el seu treball en els mitjans de comunicació. Recordem que va narrar com havia guanyat sis mil euros en un dels seus primers treballs com a redactora en una agència de notícies, una dada que avui també ha estat qüestionada, comparant-la amb la xifra amb els salaris que es pagaven en aquells dies i que no arribaven ni a un quart de què cobrava la redactora.