Rocío Flores en un plató de Telecinco

El missatge encriptat de Rocío Flores que ha disparat tota mena de rumors

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores està en el punt de mira després de les declaracions envers el clan Campos

Rocío Flores és una noia que sempre ha estat el focus d'atenció per la seva relació amb la seva mare, Rocío Carrasco, la filla de la cantant Rocío Jurado. Ara però, es troba a l'ull de l'huracà després de les declaracions de María Teresa Campos i Terelu. Tanmateix, continua aliena a tota polèmica, demostrant el feliç que és envoltada de persones que es preocupen per ella com per exemple el seu pare o el seu xicot -Manuel.

La jove ha començat setembre amb les piles carregades i amb un missatge que no ha deixat indiferent ningú: «Nova etapa, de la teva mà sempre», escrivia la jove en el seu compte d'Instagram. En la fotografia que acompanyava a la frase sortia la seva parella, Manuel, qui sempre s'ha mostrat al seu costat malgrat els difícils moments que ha viscut a Hondures.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nueva etapa , de tu mano siempre

Una publicación compartida de Rocio Flores (@rotrece) el

Sens dubte, setembre serà un mes de canvis per a la filla de Antonio David Flores, qui ha manifestat que reprendrà els seus estudis de Nutrició després d'haver-los deixat aparcats per a defensar el seu pare a 'GH VIP' i posteriorment convertir-se en concursant de 'Superviventes'.

Un lloc en televisió

Ara, Rocío sembla no voler entrar en cap guerra i reprendre la vida que tenia abans de fer el salt a la pantalla petita. La filla de Rocío Carrasco sembla haver complert el seu somni televisiu, el de fer-se conèixer com era realment i poder ajudar econòmicament el seu germà David en un futur.

Sens dubte, Rocío Flores ha sabut trobar l'estabilitat al costat de Manuel. La jove ja ha manifestat en diverses ocasions el seu desig de convertir-se en mare ràpid i fins i tot casar-se. Malgrat que vol iniciar una nova etapa, res fa assegurar-se que la jove estigui pensant a tenir un fill en comú amb Manuel.