YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lydia Lozano, gairebé arruïnada per la 'cagada' d'una famosa de Telecinco

Ha estat una de les col·laboradores més afectades

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano hauria deixat de guanyar molts diners a causa de la quarantena | Telecinco

A finals d'agost Telecinco es veia obligat a confinar als treballadors de dos dels seus programes a causa d'un possible cas positiu de coronavirus. Una notícia que va fer trontollar 'Sálvame', ja que aquest succés impedia que els seus professionals poguessin desenvolupar la seva feina a les instal·lacions de la cadena. 

La causant d'aquest desgavell va ser Marta López a qui la cadena va acomiadar tot fent públic a través d'un comunicat que consideraven que l'excol·laboradora s'estava saltant les normes tot posant en risc a la resta de treballadors de Telecinco.

Marta López torna a Telecinco

Ara la cadena ha rectificat i ha tornat a admetre a la col·laboradora després de considerar que s'havien precipitat, ja que no havien contrastat la informació i han vist que aquesta no corresponia amb els actes de López.

Per sort, tot ha quedat en un ensurt però la quarantena preventiva a la qual es van veure obligats a sotmetre's els companys que havien coincidit amb ella al plató de 'Sálvame' ha fet que aquests hagin hagut de demanar dies de treball i que la seva facturació mensual s'hagi vist afectada.

Així doncs Carlota Corredera, Antonio Montero, Laura Fa, Lydia Lozano i Gema López es van veure obligats a quedar-se a casa i no treballar per poder complir durant 14 dies l'aïllament preventiu estipulat. Una de les més afectades econòmicament parlant hauria estat Lydia Lozano.

Lydia Lozano hauria perdut gairebé 8.000 euros

En un article del mitjà 'El Confidencial' on es recullen els sous d'alguns dels col·laboradors de 'Sálvame' podem veure que Lydia Lozano estaria ingressant prop de 950 euros per cada tarda de treball al plató. Si tenim en compte que la col·laboradora treballa quatre de les cinc tardes de la setmana, Lozano va acumular un total de vuit tardes sense treballar durant les dues setmanes que va estar en quarantena preventiva.

Si calculem els diners que hauria guanyat durant aquestes vuit tardes, veiem que la canària va deixar de guanyar uns 7.600 euros. Aquest fet hauria provocat que Lydia Lozano s'empipés moltíssim el passat dissabte amb el retorn de Marta López, per sorpresa, al plató de 'Sálvame Deluxe'.


Comentaris

envia el comentari