Raphael ho sabia i no va dir res: «S'han divorciat en silenci»

Malgrat la separació, mantenen una forta amistat

Raphael en una fotografia
El cantant Raphael hauria ocultat el divorci de la seva filla | Cedida

La filla de Raphael s'ha divorciat després de 19 anys de matrimoni. Es tracta d'una notícia que ha sorprès per la manca de repercussió pública que ha tingut, quelcom és molt estrany tractant-se de la filla d'un personatge tan públic. Tot i que la parella es va separar fa ja un any, és ara quan s'ha destapat la notícia a la premsa.

Alejandra Martos i Álvaro Arezana es van casar en el 2001 en una gran cerimònia que va reunir importants personalitats del nostre país. El xalet familiar situat a Boadilla del Monte va acollir una celebració a la qual van acudir José María Aznar, el matrimoni de José Bono, Rocío Jurado, Alaska i Mario Vaquerizo, Lina Morgan i una llarga llista d'amics de la família.

Encara que les noces van ser un gran esdeveniment que va quedar recollit per la premsa, el divorci de la parella ha estat un procés silenciós i discret, segons ha informat Carmen Jara en la 'Crónica Rosa' del programa de Federico Jiménez Losantos. Tant és així que, excepte la família directa i els amics, ningú sabia de la separació del matrimoni fins a enguany. La parella va voler mantenir el divorci en secret per a salvaguardar la seva vida privada i la dels seus fills.

Amics malgrat les coses

Malgrat la separació, Alejandra Martos i Álvaro Arezana mantenen una estreta amistat. «La relació entre ells és excel·lent. Són dues persones estupendes i amb uns fills que són estupends. Treballadors i bones persones» ha assegurat Carmen Jara. Encara que Raphael sempre va intentar mantenir als seus fills allunyats del focus la premsa, l'artista no va poder evitar l'exposició pública a la qual van ser sotmesos Alejandra, Jacobo i Manuel Martos.

Era habitual veure a la filla de Raphael en els concerts, pendent dels convidats i els personatges coneguts que acudien a les estrenes. A diferència de Manuel Martos, que treballa en la productora Universal i ha estat membre del jurat d''OT', Alejandra sempre es va mantenir en un perfil més aviat baix. La filla de Raphael treballa des de fa anys com a restauradora en el museu Thyssen de Madrid, un treball que li ha permès mantenir-se allunyada dels focus.


Comentaris

envia el comentari