El Mag Lari, sobre l'independentisme: «No sóc tertulià i aquest tema l'he de deixar de banda»

S'ha posicionat sobre el seu pensament polític en una entrevista a 'El divan'

Mag Lari
Mag Lari al programa 'El divan' de TV3 | Twitter (@eldivanOficial)

Sílvia Cóppulo s'ha estrenat aquest estiu amb 'El divan', un programa d'entrevistes que s'emet el diumenge a la nit. En aquell plató ja s'hi han acollit personatges de tota mena: el primer en passar-hi va ser el polític independentista, Artur Mas; ara, l'últim en passar ha estat el Mag Lari. Tot i que pugui no semblar una bona combinació, Cóppulo va decidir parlar sobre el procés independentista amb el famós mag català. 

«A l'escenari, sobre el conflicte Catalunya-Espanya, no faig res», havia declarat el Mag abans de ser preguntat pels presos independentistes. «He fet alguna broma molt light, genèrica, i el públic no són tots de 'la ceba'. Algun cop he fet alguna broma i he rebut crítiques, tuits o mails dient-me 'no em representes'. No sóc tertulià i aquest tema l'he de deixar de banda». Va ser una pregunta que li va costar molt de contestar. 

Es va mostrar irònic

Tot i això, no es va tallar un pèl en criticar la presó preventiva a la qual s'estan sometent als líders independentistes. Cóppulo va ser molt directa quan li va preguntar la següent qüestió: «Tu què vols per Catalunya?». Al principi, es va mostrar una mica irònic i va començar responent amb un: «Jo vull felicitat per tothom, però per tothom no es pot»

Tot i que en un principi semblava que no es mullaria, el mag va acabar: «M'agradaria que ens entenguessin una mica més, perquè no ens entenen. M'agradaria que no hi hagués tanta gent patint i sobretot que no hi hagués aquesta gent a la presó». Posicionant-se discretament, d'aquesta manera, a favor de la llibertat dels presos polítics. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari