Josep Maria Mainat espera que Ángela Dobrowolski «reaccioni i demani ajuda»

El productor televisiu ha estat entrevistat aquest dijous a TV3

Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria
Josep Maria Mainat ha estat entrevistat aquest dijous a TV3. | GTRES

El productor televisiu i membre de la Trinca, Josep Maria Mainat, ha declarat aquest dijous per primera vegada en un plató de televisió sobre la seva relació i els diferents incidents amb la que encara és la seva dona, Ángela Dobrowolski, i li ha demanat que «reaccioni i demani ajuda». En una entrevista a TV3, Mainat ha explicat que la primera vegada que va sospitar de la seva dona va ser quan se la va trobar amb el seu ordinador mirant papers del divorci i del seu testament, un fet que va semblar-li «rar».

En aquest sentit, Mainat ha assegurat que es troba bé, però que està «en un tsunami d'emocions i amb una mica de por perquè vist tot el que fa és capaç de moltes coses», alhora que ha explicat que la família de Dobrowolski s'ha posat en contacte amb ell perquè l'ajudi. El productor ha assenyalat que «no tenia gens d'interès en què se sabés el que estava passant, però es va filtrar». El productor ha declarat que no li han quedat seqüeles del coma glucèmic que va patir a causa de les punxades que suposadament li va administrar la seva dona.

Després de la separació del passat mes de gener, Ángela va donar un canvi radical en la seva vida i va començar a freqüentar males companyies, tot i que Mainat ha assegurat no haver-la vist consumir drogues, alhora que ha manifestat no reconèixer a «aquesta nova Ángela».

No vol que els seus fills «vegin la seva mare a través d'un vidre»

El productor de la Trinca, tot i els altercats produïts, es manté ferm en la seva decisió de no demanar presó provisional per a la seva dona perquè no vol que els seus fills «vegin a la seva mare a través d'un vidre», tot i que serà el jutge, que ha demanat un informe mèdic sobre l'estat d'Ángela Dobrowolski, el que finalment decideixi.

Si finalment en el judici condemnen la seva dona per intent d'homicidi, Mainat ha assegurat que «no consideraré que hagi guanyat res, haurà guanyat la justícia, perquè passi el que passi jo no guanyo, només guanyaré si s'explica bé tot el que ha passat». En aquest sentit, ha comentat que en el judici seran clau les proves, com la trucada a l'ambulància durant la nit del presumpte intent d'assassinat.

El «xou» als mitjans de comunicació

Josep Maria Mainat ha lamentat que «un tema penal» hagi esdevingut «un xou davant de les cambres i la premsa», tot i que entén que cada cadena de televisió té el seu estil d'abordar el cas. Tot i això, el productor televisiu ha agraït la discreció i la intimitat que han pogut mantenir els seus fills.

En aquest sentit, Mainat ha fet broma sobre el seu cas, assegurant que «realment és còmic», referint-se al presumpte intent d'assassinat, els xecs falsificats, els diferents incidents violents i els robatoris al seu domicili de Barcelona i l'entrada amb passamuntanyes a la casa de Canet de Mar (Barcelona). Tot i això, ha dit que «realment és un tema seriós perquè s'està parlant d'un presumpte intent d'assassinat».


Comentaris

envia el comentari