Foto de tots els concursants de 'MasterChef Celebrity 6'

Mal rotllo a 'Masterchef Celebrity' per un comentari: «Tira la canya a tothom»

La visita de Boris Izaguirre va provocar una picabaralla innocent entre dos concursants

Ahir a la nit, TVE va emetre la novena entrega de 'MasterChef Celebrity', el show talent culinari que tant d'èxit té a Espanya. Després de l'expulsió d'Eduardo Navarrete a l'últim programa, els concursants van prosseguir el camí cap a la final davant la mirada atenta de Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera.

Per a la primera prova, el jurat va crear un particular joc de l'oca. Després que expliquessin les normes del joc, Boris Izaguirre, que va acudir al programa com a convidat, va fer de mestre de cerimònies, i estava tan entusiasmat que abans de començar va dir: «Faré rimes, com l'Arkano».

Boris Izaguirre en un photocall
Boris Izaguirre, convidat a la novena entrega de 'MasterChef Celebrity 6' | GTRES

Paraules a les quals el raper va respondre: «Et faig les rimes, que vulguis, Boris. De fet, des que has arribat, t'he vist tan guapo, tan estilitzat, que m'he preguntat: "Què ha passat?". Se n'ha anat l'Edu, però no passa res, ja m'he enamorat, i ha dit una cosa que no és qüestió de fe, i és que som la millor edició de MasterChef», va dir Arkano rapejant.

Boris Izaguirre es va quedar en xoc

El periodista es va quedar embadalit escoltant les rimes que va improvisar Arkano. Una dedicatòria de benvinguda que va fer que Miki Nadal es posés una mica gelós. L'humorista va llançar un flasca al seu company. «Vul deixar una cosa clara, i és que l'Arkano tira la canya a tothom que ve», va dir.

«Miki, t'ho explicaré, aviam si ho pilles: jo canviaré d'estratègia quan tu canviïs de sabatilles», replicava l'alacantí davant d'un Miki Nadal que se'l mirava amb cert recel.

Els aspirants es van enfrontar al joc de l'oca. Per torns, els famosos havien de llançar un dau gegant, i la majoria de les caselles del tauler representaven ingredients que s'havien d'utilitzar per a elaborar un plat. A més, José, Meri, Toni, Jiaping i José María, participants de la novena edició de 'MasterChef', van tastar els plats.

També hi havia caselles negatives, com la presó, la calavera o el lladre. El premi per al guanyador del joc era que, durant la prova, podria entrar al supermercat quan volgués.

Una prova d'exteriors molt especial El Puerto de Santa María

La prova d'exteriors del programa d'ahir va ser a El Puerto de Santa María (Cadis), on es fa un dels campaments MasterChef.

Des del 2014, milers de nens s'ho passen d'allò més bé fent activitats de lleure i de cuina als sis campaments MasterChef que hi ha repartits per tot Espanya.

Pepe Rodríguez mirant a càmera
Pepe Rodríguez, xef del restaurant El Bohío, a Illescas, i jurat de 'MasterChef' | GTRES

Aurora, Lu, Josetxo, Nico, Henar, Javier i Antony, exconcursants de 'MasterChef Junior', van competir contra els famosos. Van haver d'elaborar sis tapes amb productes de la zona com les sardines de la badia de Cadis, ortigues de mar, plàncton i vi Palo Cortado. Pel que fa als comensals, van cuinar per a 150 nens del campament.

Arkano i Iván Sánchez, expulsats de 'MasterChef Celebrity 6'

Arkano i Iván Sánchez se sumen a la llista de concursants expulsats de 'MasterChef Celebrity 6', formada per Tamara, Samantha Hudson, Vanesa Romero, Yotuel, Julian Iantzi, Terelu Campos, Victoria Abril i Eduardo Navarrete, per ordre d'expulsió.