OT 2020 rep la pitjor notícia només començar

La informació no ha agradat gens a l'equip del programa

La nova edició d''Operación Triunfo' va donar el seu tret de sortida aquest passat diumenge al vespre i ho feia amb unes enormes expectatives. I és que el format sembla haver tornat a 'enganxar' a l'audiència en els últims anys després de dues edicions anteriors amb unes audiències significatives i amb concursants que van enlluernar al públic com Amaia, Aitana o Ana Guerra, entre d'altres.

Un nou plató, cares noves entre el professorat i el jurat i, fins i tot, un singular sistema de nominacions són les novetats amb què ha arribat el concurs, presentat per Roberto Leal, a TVE. Això no obstant, després de la seva primera nit d'emissió ha tingut una mala notícia: no va aconseguir ser el líder del prime-time.

La seva primera gala no va aconseguir reunir a l'audiència com s'esperava

És cert que tenia difícil liderar la vetllada, però es confiava en el 'potencial' del programa. Malgrat tot, la seva primera gala no va aconseguir reunir a l'audiència com s'esperava, que es va decantar per 'El tiempo del descuento', el programa que Telecinco va preparar en l'últim moment reunint a la majoria de concursants de 'GH VIP 7'.

En concret, les xifres deixen clar que aquest citat reality va aconseguir obtenir el 18,1% de share i 2.182.000 d'espectadors, convertint-se en el més vist del dia, davant el 13% d''OT' i els seus 1.824.000 d'espectadors. 

Superats, fins i tot, per Antena 3

És més, fins i tot Antena 3 va aconseguir posar-se per davant del programa de La 1 amb la pel·lícula 'Geostorm', que va aconseguir 1.991.000 d'espectadors i un 13,1% . Aquesta primera batalla està clar que l'ha guanyat Telecinco, però caldrà esperar per veure si les successives les aconsegueixen vèncer els artistes de TVE o si, per contra, aquests perden definitivament la guerra d'audiències.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari