ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

L'increïble canvi físic de Curro, el nen de 'Los Serrano'

Ja amb 26 anys, compagina els seus estudis amb algun petit paper a altres sèries de televisió

Si va haver-hi una sèrie que va marcar els teleespectadors durant la dècada dels 2000 va ser 'Los Serrano'. Milions de persones es van enganxar a les aventures d'aquesta curiosa família, composta per una parella, amb dues filles i tres fills de matrimonis anteriors.  Des de la seva fi, l'any 2009, hem pogut veure com Eva,Marcos, o Teté, o realment els actors Verónica Sánchez, Fran Perea o Natalia Sánchez creixien i continuaven amb la seva carrera interpretativa. El que era un misteri era el gran canvi físic de Jorge Jurado, el petit Curro a la sèrie. 

I és que tot i que no s'ha allunyat totalment de la televisió, és molt més difícil de reconèixer avui en dia que ja compta amb 26 anys. Encara que ha crescut y ha madurat, encara manté la seva mirada innocent i la picardia amb les quals va conquerir els fans de la sèrie de Telecinco.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Jorge Jurado. (@jorgejurado93) el

Les aficions de Jorge Jurado

Com el seu personatge, és un gran amant dels animals, com demostren les imatges a les xarxes amb la seva gossa Shyara. A més, entre les seves aficions es troba la música electrònica. És bastant habitual que faci alguna sessió com a Dj en el seu temps lliure. 

Mentre continuava la seva carrera actoral amb petits papers a 'Los Protegidos' o 'Centro médico', no ha deixat de banda els seus estudis. Està cursant una Enginyeria Informàtica a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de Madrid. 

A banda de la seva cara laboral o dels seus hobbies, Jurado també ha demostrat públicament tenir un vessant solidari. Ha col·laborat en alguna ocasió amb 'Famosos solidarios', ONG que es dedica a ajudar els més necessitats a través d'esdeveniments esportius. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari