ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

L'increïble canvi físic de Curro, el nen de 'Los Serrano'

Ja amb 26 anys, compagina els seus estudis amb algun petit paper a altres sèries de televisió

Si va haver-hi una sèrie que va marcar els teleespectadors durant la dècada dels 2000 va ser 'Los Serrano'. Milions de persones es van enganxar a les aventures d'aquesta curiosa família, composta per una parella, amb dues filles i tres fills de matrimonis anteriors.  Des de la seva fi, l'any 2009, hem pogut veure com Eva,Marcos, o Teté, o realment els actors Verónica Sánchez, Fran Perea o Natalia Sánchez creixien i continuaven amb la seva carrera interpretativa. El que era un misteri era el gran canvi físic de Jorge Jurado, el petit Curro a la sèrie. 

 

I és que tot i que no s'ha allunyat totalment de la televisió, és molt més difícil de reconèixer avui en dia que ja compta amb 26 anys. Encara que ha crescut y ha madurat, encara manté la seva mirada innocent i la picardia amb les quals va conquerir els fans de la sèrie de Telecinco.  

 

 

Les aficions de Jorge Jurado

Com el seu personatge, és un gran amant dels animals, com demostren les imatges a les xarxes amb la seva gossa Shyara. A més, entre les seves aficions es troba la música electrònica. És bastant habitual que faci alguna sessió com a Dj en el seu temps lliure. 

 

Mentre continuava la seva carrera actoral amb petits papers a 'Los Protegidos' o 'Centro médico', no ha deixat de banda els seus estudis. Està cursant una Enginyeria Informàtica a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de Madrid. 

 

A banda de la seva cara laboral o dels seus hobbies, Jurado també ha demostrat públicament tenir un vessant solidari. Ha col·laborat en alguna ocasió amb 'Famosos solidarios', ONG que es dedica a ajudar els més necessitats a través d'esdeveniments esportius. 

 

 

També et pot interessar...