Fotomuntatge dels actors i actrius de 'La que se avecina' i Verónica Forqué

La maledicció de 'La que se avecina': una altra mort en el pitjor any de la sèrie

Una actriu de 'La que se avecina' ha mort després d'un any ple de desgràcies per a l'equip

El 2007 va ser quan es va estrenar 'La que se avecina', que s'ha convertit en una de les produccions de més èxit de la televisió.

Avui aquesta sèrie és notícia perquè ha mort una de les actrius que hi va participar. Ens referim a Verónica Forqué, de 66 anys. Ha mort en un 2021 que està sent absolutament nefast per a la sèrie, a causa de diferents desgràcies que han viscut els membres de l'equip.

La mort de Verónica Forqué, l'última garrotada per a 'La que se avecina'

Ahir va saltar la notícia inesperada de la mort de Verónica Forqué. Pel que sembla, al migdia van trobar el cos de l'actriu sense vida al seu pis, al carrer Víctor de la Serna de Madrid. Estan circulant molts rumors des d'aleshores, i pren força el que apunta que es va suïcidar.

L'actriu recentment havia participat a 'Masterchef Celebrity', després d'una llarga trajectòria professional al cinema, al teatre i a la televisió. Entre les últimes actuacions que va fer a la petita pantalla, destaca la que va fer a 'La que se avecina', sèrie en què va donar vida a María Teresa, l'alcaldessa que va tenir una relació molt singular amb Enrique Pastor.

Primer pla de Verónica Forqué
A Verónica Forqué la van trobar morta a casa seva | GTRES

La tràgica pèrdua de la intèrpret se suma a moltes altres que s'han viscut dins del món de la comèdia de Telecinco. Aquests últims anys han perdut la vida actors com Concha Hidalgo, Asunción Balaguer, Carlos Larrañaga o Mariví Bilbao, entre d'altres.

L'any més complicat per a l'equip de 'La que se avecina'

La mort de Forqué és, sens dubte, l'última tragèdia que ha viscut l'equip de la producció esmentada. I és que durant el 2021 ha hagut de fer front a problemes molt durs.

El malson per als integrants de la sèrie va començar a principis d'any. El que va passar és que Jordi Sánchez, Antonio Recio a la sèrie, va haver de ser ingressat a l'UCI. Tot per les greus complicacions que li va provocar haver-se contagiat de coronavirus.

Afortunadament, després d'un mes i mig molt complicat, es va recuperar i va tornar a casa. Això sí, ho va fer visiblement més prim i havent patit molt.

Jordi Sánchez en un photocall
Jordi Sánchez va patir les conseqüències més greus del coronavirus | GTRES

Però aquí no ho va quedar tot. El mes de setembre, els seguidors incondicionals de la comèdia, així com l'equip de la mateixa, van rebre un revés brutal. Van saber que Cristina Medina, que interpreta el personatge de Nines, patia un càncer de mama.

Ella mateixa va ser qui, mitjançant les xarxes socials, va donar a conèixer que li havien diagnosticat la malaltia. Ho va fer, això sí, amb una valentia enorme i explicant la realitat dels que la pateixen. Actualment segueix fent tractament i, tot i que és realista, no deixa de donar ànims i esperança als qui estan en la mateixa situació que ella.

Primer pla de Cristina Medina
Cristina Medina lluita per a recuperar-se d'un càncer de mama | GTRES

La tercera garrotada va arribar fa uns dies. Es va fer públic que José Luis Gil, que dona vida a Enrique, havia patit un ictus isquèmic agut a l'hemisferi esquerre del cervell. És a dir, un infart cerebral.

 

Tot i que la notícia fa molt poc que ha transcendit, s'ha sabut que aquest problema de salut el va tenir al novembre. Ara és a casa seva recuperant-se, i per a això compta amb el suport de professionals. Per descomptat, també té el recolzament de la seva gent, que li està donant la màxima energia i amor possible.

José Luis Gil somrient a càmera
José Luis Gil s'està recuperant d'un infart cerebral | Europa Press

Està clar que el 2021 ha sigut absolutament nefast a nivell humà per als integrants de 'La que se avecina'. Un any que segur que tots volen oblidar.