Primer pla de Verónica Forqué

Una altra famosa després de la mort de Verónica Forqué: «Jo també vaig pensar a fer-ho»

Verónica Forqué ha posat fi a la seva vida en el seu domicili de Madrid

La inesperada mort de Verónica Forqué ha deixat orfe el món de l'espectacle, professió en què tenia una imatge excepcional. Segons els experts, era una de les tres millors actrius espanyoles i posseïa un talent especial per fer riure els espectadors. No obstant això, la seva vida no era tan perfecta com tothom pensava i per això va decidir prendre una decisió dràstica.

Verónica Forqué ha posat fi a la seva vida al seu domicili de Madrid després d'una etapa força complicada que finalment no ha aconseguit superar. De fet, en les seves últimes intervencions públiques va reconèixer que no estava passant un bon moment, però ningú no imaginava que la situació era tan greu.

Ara, però, l'escriptora Lucía Etxebarria ha volgut posar sobre la taula aquest tema per convidar a reflexionar la societat.

Primer pla de l'escriptora Lucía Etxebarría
Lucía Etxebarria lamenta la mort de Verónica Forqué | AGENCIAS

Lucía Etxebarria, una de les millors plomes de la literatura espanyola, també ha patit molt per certs atacs que ha rebut. En un moment de la seva vida va decidir fer el salt a la televisió per concursar en un programa de Telecinco: 'Campamento de Verano'.

Però, amb el pas del temps es va adonar que havia estat un gran error, encara que ja era massa tard. Per aquesta raó, Lucía entén la pressió que ha rebut Verónica durant la seva participació a 'Masterchef Celebrity', ja que els espectadors van ser força injustos.

Tot i això, cal deixar clar que aquesta aventura televisiva únicament ha estat un sotrac més en la trajectòria de l'actriu. I és que malauradament era una persona que estava lluitant contra la depressió.

Primer pla de Verónica Forqué
Verónica Forqué va aparèixer a la televisió fa poc, al seu pas per 'Masterchef' | GTRES

Etxebarria ha utilitzat el seu poder a les xarxes socials per conscienciar la societat de com és de perillós fer certes crítiques. Seguint la seva teoria, ningú sap l'estat real de l'altra persona, per això cal anar amb compte a l'hora d'atacar. Forqué era una dona força estimada, però també tenia molts detractors que no li van fer cap favor.

Lucía Etxebarria, explota: «És molt fàcil insultar»

Verónica Forqué tenia una reputació excel·lent entre els seus companys de professió i la premsa sempre n'ha parlat molt bé. La periodista Lydia Lozano assegura que li ha fet molts reportatges i que a tots ha estat amable, educada i brillant.

Tanmateix, el problema és que el públic es deixa portar per passions espinoses i per això es cometen certs errors. Els experts que han parlat després del trist suïcidi de l'actriu volen deixar clar que el succés no és responsabilitat de ningú.

Pla general de Verónica Forqué saludant als mitjans de comunicació
L'actriu Verónica Forqué va passar una època molt difícil que no va poder superar | GTRES

Simplement ha de servir per fer reflexionar i això és precisament el que ha fet Etxebarria. «És molt fàcil insultar una persona que no es troba bé, sobretot si aquesta persona és una dona gran», declara l'escriptora.

Lucía també ha travessat situacions mediàtiques força complicades, ja que el pas del temps l'ha convertit en un personatge polèmic. Seguint el seu discurs, ella va tenir la sort de demanar ajuda i d'envoltar-se de gent fabulosa, però també va pensar a suïcidar-se. Però, per sort, no va dur a terme els seus plans perquè es va adonar que no era una solució adequada.

Lucía honra la memòria de Verónica: «Té una filla meravellosa»

Lucía Etxebarria ha aconseguit deixar enrere tots els seus fantasmes del passat, per això ha volgut exposar el seu cas per intentar que serveixi d'exemple. «Jo també vaig pensar a suïcidar-me perquè no podia amb la situació, però estic agraïda perquè tinc amics increïbles i una filla meravellosa. Verónica també té una filla fantàstica, però per la raó que fos ella no va tenir tanta sort», escriu.

L'escriptora ha volgut homenatjar la memòria de Forqué, qui ha deixat una empremta inesborrable dins el món de l'espectacle. Ningú sap què li passava realment perquè «no tots responem igual a les mateixes circumstàncies». La seva vida semblava perfecta, però l'única cosa perfecta era el seu brillant talent que ningú podrà oblidar.