Muntatge fotogràfic de Ramón García i Patrícia Cerezo.

La mare de les filles de Ramón García decideix explicar-ho tot

Ramón García es queda perplex amb les últimes paraules de la seva exdona

Ramón García i Patricia Cerezo, la dona amb qui va estar casat 25 anys, posaven punt i final fa tot just uns mesos a una idíl·lica relació, fruit de la qual van tenir dues filles.

Actualment, tots dos fan vides totalment diferents i malgrat que la relació és cordial pel bé de les filles de tots dos, cadascú té els seus propis projectes. A les darreres hores, hem sabut quin és l'estat actual de l'exdona del famós presentador.

Patricia Cerezo travessa una de les millors èpoques dels últims temps i així ho ha deixat clar en una entrevista per a El Español.

Muntatge fotogràfic de Patricia Cerezo i Kiko Gámez
Patricia Gámez ha explicat que és molt feliç amb Kiko Gámez | Catalunya Diari

En aquesta xerrada, l'ex de Ramon García parla alt i clar de com es troba de feliç amb la seva actual parella, Kiko Gámez. Amb el seu nou amor, amb qui surt des del febrer del 2021, va anar al concert que Malú va fer dijous passat al WiZink Center de Madrid.

Patricia Cerezo parla així de Ramón García després del divorci

Allà mateix va ser preguntada per la seva parella, i ella va ser molt clara. «Estic molt bé, molt contenta i molt feliç. La veritat és que semblo una mica pesada tota l'estona contestant el mateix, però és que és així», va confessar.

Sobre Ramón García i la fantàstica relació que mantenen, l'entrevistada ha estat molt directa i no hi té res a amagar. «Sembla que estic explicant el mateix, però és que tenim una relació molt, molt sana, dirigida a les nostres filles, desitjant-nos el millor i molt bé. La veritat és que he parlat amb ell fa una estona i tot bé».

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo. | Europa Press

«Crec que posant molt d'afecte i amb molt de respecte s'aconsegueix que la relació sigui així. De veritat, que no vaig donant consells a ningú, però pensem en les nostres filles, és l'única cosa», ha confessat.

A més, l'empresària també ha tingut temps per parlar de les seves filles, revelant que «estan d'exàmens fins a dalt. La gran ja s'ha apuntat a buscar pràctiques i la petita, a veure què fa a l'estiu. El curs, són molt bones estudiants així que molt feliços», explicava fa uns dies.

Ha arribat l'hora de pensar més en ella mateixa

Sobre el panorama professional, Patricia està d'enhorabona després d'estrenar el nou projecte, l'agència 49 Comunicación. «És un projecte molt gran, hem tingut una acollida boníssima. Hem fet una campanya de llançament molt important que ha tingut una rebuda molt bona. El més important és treballar i tots estem treballant molt», ha dit.

Pel que fa l'original nom de l'agència, Cerezo confessa que l'ha triat «per tornar a començar amb 49 anys. De dir que mai no és tard, comencem, ens reinventem. Després de mitja vida dedicada a la meva família, ara toca seguir amb la meva família, però treballant».

Patricia Cerezo parlant amb un periodista.
Patricia Cerezo a la Fashion Week | Europa Press

Alhora, l'exdona de Ramón García ha sostingut que ha arribat el moment de pensar més en ella mateixa. «El que passa quan tens unes filles ja més grans és que al final comences a tenir més disponibilitat de temps, ja sigui per dedicar-me a mi, a la meva feina, a la meva professió. I a la meva vida amb les meves filles, és clar».

Els desitjos de Patricia Cerezo per a 2022

Cerezo està pletòrica i té clar el que vol pel que queda d'any 2022. «Doncs jo, sense ser excessivament ambiciosa, però amb moltes ganes de treballar. Jo el que vull és tenir molta visibilitat com a periodista, treballar, col·laborar i bé, em queden moltes coses, espero...».

▶️ Crece la preocupación por el estado de Ana Rosa Quintana tras los últimos reproches

Pel que fa a l'estiu, que és a la cantonada, Patricia avança que «serà tranquil. Gairebé tot l'estiu les meves nenes serán amb mi i jo crec que a Cadis no falto, com sempre. Després potser intento fer una escapada, una mica lluny, però encara no ho tinc clar», ha explicat.