Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

Maria Patiño anuncia orgullosa el seu pròxim retoc estètic

La presentadora està disposada a tornar a passar pel quiròfan

María Patiño mai ha tingut problema a parlar obertament sobre el seu físic i els retocs estètics als quals s'ha sotmès al llarg dels anys. Això sí, sota un estricte control dels seus metges, ja que en haver patit bulímia qualsevol distracció pot suposar un pas en fals.

De fet, aquesta circumstància la fa fins i tot més vulnerable davant els despietats atacs dels seus 'haters'. Tot i això, Patiño, demostra sentir-se molt bé amb el seu cos actualment.

Tot i que no li ha resultat fàcil aconseguir-ho, havent recorregut a la cirurgia estètica per corregir certs complexos que arrossegava del passat. Un dels seus últims retocs consistia en una 'Lipo Vaser' a 'Clínicas Diego de León' «per definir els abdominals i estilitzar la cintura, la mateixa operació que la meva companya Gema López».

«No veig el moment de lluir-lo a la platja. Què us sembla?», assegurava la gallega emocionada. La veritat és que la presentadora de 'Socialité' no ha escatimat en despeses a l'hora d'aconseguir la imatge desitjada.

Fotomuntatge de l'abans i el després de María Patiño
L'abans i el després de María Patiño | Catalunya Diari

De moment, podem comptar dues operacions de nas amb què es mostra encantada. I tot amb la intenció «de corregir, si escau, la punta del nas i el cavallet». A més a més, María optava per eliminar la flacciditat del seu coll, sotmetent-se a un lífting cervical.

Això, sense comptar que Patiño també és assídua al bòtox, «aplicat en el front, les potes de gall i l'entrecella». I, entre altres coses, també podem sumar-hi un farcit d'ulleres, pòmuls i solc nasogenià amb àcid hialurònic.

També se suma una operació de pits enfocada a una elevació i augment d'aquests. Però, per si no en tingués prou amb tots aquests retocs, recentment la tertuliana de 'Sálvame' tornava a pecar.

El nou canvi estètic al qual pensa sotmetre's María Patiño

Encara que la presentadora de 'Socialité' té cura de la seva alimentació i fa exercici regularment, sembla que de totes maneres es planteja tornar a passar pel quiròfan.

Així doncs, després de parlar sobre com de malament ho havia passat per culpa dels trastorns alimentaris, admetia la seva intenció de retocar-se una altra part del seu cos. Concretament, els genolls amb l'objectiu de tenir-ne més marcades.

«Quan vaig superar els problemes d'alimentació és quan el meu terapeuta em va indicar que era el moment», confessava. I la seva primera intervenció va ser la punta del nas, amb què «tenia una mica de complex».

María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera
María Patiño ha experimentat un gran canvi físic els últims anys | GTRES

«Arran de tenir problemes d'alimentació, tenia un problema, d'aquí ve el meu rotllo amb la vena», aclaria els seguidors.

De fet, fa tot just uns dies, Patiño tornava a parlar sobre la bulímia que va patir a la seva joventut, sobretot per conscienciar les noies que estan en la seva mateixa situació. Així, donava a entendre que s'havia sentit molt incompresa al seu moment en confessar el seu problema públicament.

«Una de les coses que em va portar a intentar entendre Rocío i a acceptar que m'havia equivocat és que jo fa molts anys vaig explicar que tenia bulímia i la societat creia que era un problema de nenes capritxoses que només volíem estar primes», explicava.

María Patiño plorant
María Patiño ha parlat dels trastorns alimentaris | Europa Press

«Em vaig sentir incompresa socialment perquè fins i tot gent amb capacitat intel·lectual i professionals de la medicina em feien sentir malament amb mi mateixa», reconeixia.

«Em vaig sentir culpable per estar malalta», admetia dolguda. «'Ostres, és un cas que no hi té res a veure'. És molt més dramàtic. Per què no fem un esforç per entendre coses que desconeixem? Per què no empatitzem amb el dolor?», es plantejava.

Aquesta va ser, sens dubte, una de les èpoques més dures a la vida de la presentadora. Encara que, per sort, aconseguia vèncer la seva malaltia i portar una vida sana i acord a les seves necessitats.