María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'

María Patiño, a la corda fluixa: els fans demanen a Telecinco que l'aparti

La presentadora de 'Socialité' està sent molt atacada últimament


María Patiño no ha deixat de ser notícia en les últimes setmanes. Ho ha estat perquè ha revelat com d'afligida se sent i, fins i tot, perquè va patir un atac de vertigen en ple directe.

No obstant això, avui ho és per un altre motiu. En concret, perquè els seus seguidors a les xarxes socials l'han atacat de forma contundent després d'una de les seves últimes publicacions. Han carregat durament contra la periodista. Tant és així, que fins i tot n'hi ha algun que ha demanat a Telecinco que Patiño deixi de presentar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La publicació que ha generat les fortes crítiques

La presentadora de 'Socialité' i col·laboradora de 'Sálvame' no dubta a fer constant ús de les xarxes socials. Fonamentalment comparteix a Instagram els seus estilismes, el que li ha generat més d'una crítica.

I això és el que ha passat, una vegada més. María Patiño ha compartit una fotografia en la qual llueix jaqueta, samarreta, pantalons llargs i sabates de taló. Es tracta d'una imatge on apareix mig somrient i que ha acompanyat del següent comentari: «Satisfacció».

Les dures crítiques contra María Patiño

L'habitual seria que aquesta instantània que ha pujat al seu compte d'Instagram rebés elogis i comentaris en contra pel seu 'look'. No obstant això, aquesta vegada les crítiques han anat per una altra banda.

La presentadora ha estat durament atacada per molts dels seus seguidors, que ho han fet per considerar que no està fent bé la seva feina o per la seva manera d'abordar determinats temes a 'Socialité'. Bona mostra d'aquestes crítiques contundents són missatges com ara aquests:

  • «Pel bé de la teva imatge, treballa a la ràdio».
  • «Cada dia més impresentable ... Això no es pot anomenar periodisme».
  • «Que malament ho fas i que bona et creus!».
  • «Cada dia agrades menys ... Ets prepotent».
  • «No deixes contestar les preguntes, sempre talles els entrevistats. Superba, prepotent... No vals tant. Aire».
  • «Ets el personatge més carronyer de la televisió. El vostre únic propòsit és fer mal a la gent».
  • «T'estàs posant insuportable. Em sap greu».
  • «Quant de baix estàs caient!».

Atacs de fans de moltes famoses

De la mateixa manera, no podem passar per alt que ha rebut nombroses crítiques de fans de diferents 'celebrities' del nostre país. En concret, li han deixat missatges molt durs perquè consideren inadequats els comentaris de María Patiño sobre els seus ídols o la manera de tractar certes informacions.

Així, per exemple, han carregat contra ella seguidors d'Isabel Pantoja. I és que creuen que la periodista, en els diferents programes en què participa, ataca molt la 'tonadillera'. Per això li han dit coses com aquesta: «Deixeu a Isabel Pantoja ja i preocupar-vos de la vostra vida, que teniu planxa i molta».

De la mateixa manera, també els fans de Las Campos no s'han quedat callats amb Patiño. Bona mostra d'això és que, enfadats per la manera que té de parlar d'aquesta família, li han deixat missatges com aquest: «Li tens una enveja a Las Campos... Se't nota a la cara, en la forma de l'expressió, en tot ...».

Comentaris en contra pel seu tracte a Anabel Pantoja

Així mateix, María Patiño també ha rebut en l'esmentada publicació diverses crítiques per l'atac que va fer cap a Anabel Pantoja a 'Socialité'. En concret, en relació amb el conflicte d'aquesta amb Belén Esteban per suposadament haver intentat 'boicotejar' el llançament de la seva marca de joies. Per tot això, la periodista va acusar Anabel de mentidera, prepotent o interessada.

No obstant això, pocs dies després es va descobrir que la jove Pantoja no havia fet el que s'havia dit. Per això, Maria li va demanar perdó al seu programa. No obstant això, els fans d'Anabel han carregat contra ella amb missatges com aquest: «Les disculpes no cal demanar-les si abans s'ofèn de la manera tan cruel com ho vas fer».

La presentadora està en el punt de mira i la seva actitud no està agradant últimament a alguns espectadors.