La 'doble catalana' de María Patiño que tothom va veure ahir a 'La Isla'

La col·laboradora encara no s'ha pronunciat sobre aquesta anècdota

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño té una 'doble' catalana a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

La primera gala de 'La isla de las tentaciones' ha servit per a posar cara a tots els protagonistes de l'edició. Entre tots aquests nous rostres ha destacat un en concret i que ha despertat tota mena de comentaris entre els espectadors del programa que no han dubtat de pujar fotos comparatives entre les dues televisives.

Dorothy, auxiliar de geriatria de Barcelona, es presentava per a trobar a la seva mitja taronja en el programa però el seu rostre acaparava tota l'atenció dels espectadors, perquè veuen faccions que els recorda molt als de la col·laboradora de 'Sálvame' i presentadora de 'Socialité', María Patiño. Potser el serrell, el pentinat o el front de Dorothy han estat els detonants d'aquesta comparació que fins i tot ha servit perquè el 'community manager' del programa hagi activat un tuit que corroborava aquesta sorprenent semblança.

Encara que entre elles no existeix cap vincle familiar, són ja alguns els comentaris que afirmen que la jove seria neboda de la tertuliana de televisió, alguna cosa que només tindria com a base la semblança física que les uneix. El futur dirà si una vegada finalitzi el programa acabaran coneixent-se en els platós de Telecinco per a veure si realment s'assemblen tant com diuen.

Dorothy entra en el joc del possible parentiu

Encara que María Patiño encara no s'ha pronunciat, sí que ho ha fet Dorothy que ha compartit en el seu Instagram un dels memes, en el qual es pregunta si la col·laboradora i la model són mare i filla respectivament, alguna cosa que com diem, és del tot improbable i que simplement es tracta d'una divertida coincidència. 

També farà falta veure si la temptadora aconsegueix trobar l'amor en el programa i arrabassar-li la parella a alguna de les noies que van entrar acompanyades pels seus nois. La confiança, la fidelitat i la lleialtat són les eines clau per a aconseguir triomfar a l'illa de l'amor.


Comentaris

envia el comentari