Muntatge María Patiño i Marta Riesco

María Patiño fulmina Marta Riesco, que podria perdre-ho tot

María Patiño i Marta Riesco estan en plena guerra

María Patiño té un caràcter molt vehement que fa que, més d'una vegada, es vegi ficada de ple en algun conflicte. Això és precisament el que li passa ara.

Es troba en ple intercanvi de retrets amb la ja exparella d'Antonio David, Marta Riesco.

Tant a la televisió com a les xarxes s'han anat 'llançant' tota mena d'atacs. I ara la presentadora de Socialité ha volgut tancar el conflicte. Ho ha fet amb unes paraules que deixen de manifest que la reportera es pot quedar sola a Mediaset.

María Patiño i l'origen de la seva 'guerra'

María Patiño ha estat molt crítica en tot moment amb Marta. I és que el fet que aquesta no hagi dubtat a parlar de la seva relació ha estat vist per Patiño com una revelació. Sí, com un indicatiu que l'única cosa que busca és ser famosa.

És més, ha arribat a queixar-se que la jove titlli d'assetjament que en el programa de les tardes se'n parli. Ho ha fet escrivint a Twitter: «És indignant la utilització de la paraula assetjament a la boca d'una noia que només busca la fama. Bon dia».

María Patiño molt seriosa
María Patiño ha estat especialment crítica | Telecinco

Un comentari que ha provocat que l'afectada no hagi quedat callada i hagi respost a través de les xarxes. Així, ha dit: «Si només busco la fama per què sou vosaltres els que heu tret tot de mi (aparicions televisives amb 18 anys, heu pagat a nois perquè diguin que han estat amb mi, cançons...) i no jo que fa cinc anys que treballo com a reportera?».

Però aquí no ha quedat tot, perquè ha afegit: «El que és indignant és que t'escudis que jo busqui la fama per justificar l'assetjament que m'esteu fent». Fins i tot ha dit: «On era el teu feminisme quan des del teu programa Socialité animaves l'audiència a endevinar amb quin home famós havia estat?».

Això sense passar per alt que després ha compartit diverses captures del passat de María Patiño. S'hi veu participant en un concurs per trobar l'amor i fins i tot exercint d'actriu. I les ha acompanyat d'aquest missatge: «Aquí tu només volies fama?».

La resposta que ha obtingut de María ha estat aquesta, contundent i molt clara: «El meu passat és meravellós».

▶️ Marta Riesco utiliza a Andrea Janeiro para atacar a Belén Esteban

María Patiño dóna un 'revés'

María Patiño ha llegit tots els missatges escrits per la reportera i sobre aquests se li ha volgut preguntar a la porta de Telecinco. Europa Press és qui ha pogut parlar amb ella sobre aquesta guerra. Patiño l'ha tancat de manera contundent i ha donat la 'punteta' a Riesco, que sembla que ara s'està quedant sola.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: «No tinc res a dir. Passo olímpicament i absolutament. Jo ni qualifico ni desqualifico».

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño no ha volgut donar-li més 'joc' | Europa Press

Ara queda esperar la resposta que pugui tenir l'ex d'Antonio David, que sembla que no travessa el seu millor moment. A més de trencar amb el seu noi en directe, s'està fent cada vegada més enemics a Mediaset. Sí, perquè no només amb María Patiño ha tingut un conflicte, també amb Belén Esteban.

Exactament amb la de San Blas hi ha hagut un intercanvi de retrets dialèctics que ha acabat amb baralla al bar proper a Telecinco. Pel que sembla, la jove va fer un comentari inapropiat i dur contra aquella i van haver de separar-les. Si no ho hagués impedit podrien haver arribat a les mans.