María Patiño revela en directe l'origen de l'esgarrapada al seu escot

La presentadora ha retornat després de les seves vacances i la ferida a la seva pell va suscitar mil teories diferents

María Patiño en una fotografia en la seva tornada als platós després de les vacances d'estiu
La presentadora tenia una clara ferida al seu pit | Telecinco

Ahir tornava de vacances el programa estrella del cap de setmana en Telecinco, ‘Sábado Deluxe’, amb la presentadora María Patiño en substitució de Jorge Javier Vázquez, que encara segueix de descans vacacional. Un dels protagonistes de la nit va ser Javier Santos, que actualment està lluitant per ser reconegut com a fill de Julio Iglesias, i també Mila Ximénez, que tornava a televisió després de 3 mesos de revelar que sofria càncer.

Però sens dubte una de les protagonistes de la nit, que va provocar infinitut de comentaris en xarxes socials va ser María Patiño. I és que la presentadora va aparèixer amb una monumental esgarrapada en el seu escot, que va suscitar tota mena d'especulacions sobre quin era l'origen d'aquesta ferida.

Les xarxes s'alarmen i la presentadora ha de respondre

La ferida estava localitzada molt prop de la clavícula, i malgrat portar-la maquillada era molt visible perquè la presentadora lluïa un vestit blanc d'escot paraula d'honor que deixava al descobert tota la part superior de tronc i coll. De seguida el nom de Patiño es va convertir en 'trending topic', amb tots els seguidors preguntant per aquesta esgarrapada, així que la periodista finalment va haver de sortir al pas a donar explicacions per a no preocupar més els seus seguidors.

«Per a tots els que m'esteu preguntant, és una ferida de guerra de la meva gossa, que tinc una nova gossa que es diu Beige. No és d'una altra cosa», ha explicat en una volta de publicitat per a calmar el seus seguidors. María Patiño està encantada amb la seva nova mascota, que encara és molt petita i juganera i ha lesionat sense voler a la seva propietària.

La col·laboradora ha compartit diverses imatges de la gosseta de què no s'ha separat durant les seves vacances. «Com un animal, salvatge», va titular la periodista la foto en què apareix amb la seva petitona i adorable mascota.


Comentaris

envia el comentari