Les llàgrimes de María Teresa Campos recordant al seu ex Bigote Arrocet

Fa gairebé 10 mesos que Arrocet posava punt final a la seva relació

Imatge d'arxiu de María Teresa Campos
La periodista s'ha sincerat al programa de Bertín Osborne | Wikipedia

María Teresa Campos anunciava al programa '¡Viva la vida!', fa gairebé 10 mesos, que la relació que mantenia amb Bigote Arrocet havia arribat a la seva fi. Durant els quasi 6 anys de relació, la parella va haver d'aguantar rumors sobre possibles crisis i de suposades infidelitats del còmic a Campos.

Tot i que fa gairebé un any que la periodista i el còmic no estan junt, María Teresa Campos encara no ha pogut superar la ruptura. Durant la seva participació en el programa 'El show de Bertín', Campos confessava a Bertín Osborne que malgrat que gaudia de bona salut i de molts projectes, en l'àmbit professional, no estava travessant el seu millor moment.

Osborne ha aprofitat per preguntar a la presentadora com es mou en el món de l'amor ara que ja no està amb el seu amic Bigote. Una pregunta que María Teresa Campos ha respost de forma sincera i tot revelant quelcom que fins ara no havia fet públic.

La matriarca ha explicat amb llàgrimes als ulls que el seu cor continua trist per la ruptura, ja que encara no ho ha assimilat. No obstant això ha confessat que «tinc l'amor de les meves filles, tinc l'amor dels meus amics i estic oberta a l'amor perquè l'amor no té edat». 

«No ho comprenc, no m'ho puc creure»

María Teresa encara està incrèdula per la ruptura i confessava: «Si vols que et digui la veritat Bertín, encara no ho entenc... sé que és amic teu, però és que no el comprenc, no m'ho puc creure. Sense que m'ho hagis preguntat, t'estic dient el que no els hi he explicat a molts que m'han preguntat. No ho entenc, no puc creure que aquesta persona ja no...».

La periodista també explicava que durant aquests mesos ha rebut algun missatge de Bigote però que el contingut d'alguns d'ells no ha estat molt agradable, ja que el WhatsApp acaba dient: «Ja no m'humilies més».

Visiblement dolguda, María Teresa continua buscant la seva part de culpa de la ruptura: «Jo he pogut fer coses que l'hagin molestat, he pogut estar més nerviosa en un moment donat...». Finalment, no va poder contenir les llàgrimes quan explicava que encara avui el recorda contínuament i afegia: «A vegades agafo el mòbil i veig totes les fotos...».


Comentaris

envia el comentari