Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'

La parella de 'La isla de las tentaciones' que s'insulta a través de xarxes socials

Una parella del programa no ha pogut evitar atacar-se

A l'espera que es produeixi el retrobament final, ja s'ha anat filtrant quines parelles han superat la seva experiència a 'La isla de las tentaciones' i quines no. I és que les parelles es veuran les cares ben aviat, i hauran de donar-se explicacions sobre tot allò que ha succeït a República Dominicana.

No obstant això, i malgrat que el programa els obliga a no tenir comunicació fins que surti la resolució del reality, hi ha una parella que no ha pogut evitar retreure's coses a través de les xarxes socials, deixant entreveure que no havien continuat la seva relació després de l'experiència. Una d'aquestes parelles és Marta Peñate i Lester.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El que havia de princesa era el conte ....

Una publicació compartida de Lester (@lester_dc) el

El primer a llançar la primera pulla ha estat Lester, després d'escriure que «l'única cosa que tenia de princesa era el conte», referint-se a qui era la seva parella fins al moment. Hores més tard, Marta compartia una foto en Instagram amb el següent text: «L'única cosa que tenia de príncep era la P de 'pringat'», una cosa que deixava clara l'enemistat que ara existeix entre tots dos.

Amb tot, la jove canviava una estona després la frase que acompanyava la fotografia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I l'única cosa que tenia de príncep era la P de pringat. @malditosweet

Una publicació compartida de Marta Peñate Amador (@martapenateamador) el

La veritat és que no és d'estranyar que la parella s'emporti fatal després del seu pas per 'La isla de las tentaciones', ja que cap d'ells ha sabut evitar la temptació malgrat fer 11 anys que estan junts.

A la vil·la s'ha pogut veure a una Marta totalment desinhibida sense la seva parella, disposada a deixar-se de portar, i a enamorar-se. Durant el seu pas pel programa, el flirteig amb Dani era més que evident, arribant a protagonitzar tòrrides escenes al llit i a la piscina.

Per part seva, i després de veure l'actitud de Marta en el programa, Lester no dubtava a alliberar la seva passió amb Patri, amb qui feia un temps que flirtejava, malgrat no haver fet res.