URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Marta López rep un suport inesperat en el seu pitjor moment

UPYD ha sortit en defensa de la periodista després del seu acomiadament

Marta López al plató de 'Sálvame'
Un partit polític ha utilitzat el cas de Marta López com a referència per fer una denúncia general | Instagram

De ben segur que el 2020 serà un any per oblidar per a la periodista Marta López. A l'inici de la pandèmia es va convertir, sense voler-ho, en la protagonista de molts programes després de descobrir en directe que la seva parella, Alfonso Merlos, li estava sent infidel amb Alexia Rivas. Ara, la col·laboradora torna a ser notícia pel seu acomiadament de Telecinco per haver donat positiu en Covid-19 després d'haver assistit a una festa sense cap mena de protecció. 

«Actitud pública irresponsable»

Kiko Hernández, un dels millors amics de la periodista, va ser l'encarregat de llegir en directe al plató de 'Sálvame' el comunicat de Mediaset referent a l'acomiadament de Marta López. Segons s'especificava a la carta, el motiu del seu despatx va ser «una actitud pública irresponsable que ha manifestat en el seu àmbit privat, al no mantenir la rigorosa conducta que tot ciutadà ha de complir per superar la crisi sanitària provocada per la Covid-19». 

Des de llavors, encara que ha demanat perdó en diverses ocasions i s'ha mostrat penedida amb el que ha passat, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat durament criticada pel seu mal comportament respecte al virus i al que això suposaria per als seus companys. 

El primer suport a Marta López

No obstant això, no tot han estat comentaris negatius cap a ella, i és que la tertuliana ha rebut el suport inesperat del partit polític fundat per Rosa Díez, Unión Progreso y Democracia (UPYD). 

Des d'UPYD han volgut prendre el cas de Marta López com a referència per fer una denúncia general sobre la difícil convivència entre les expectatives laborals, la salut pública i la protecció de les empreses. «Tenim un problema amb la gent que no vol fer-se la prova PCR per por a donar positiu i perdre la feina», començava dient el missatge que han publicat a les xarxes socials. 

«Com Telecinco llança el missatge que Marta López ha estat acomiadada per possible positiu en Covid? Un acomiadament per positiu seria improcedent», han acabat manifestant. Això no treu que Marta López hagi actuat de manera irresponsable, però des del partit defensen que cap treballador pot ser acomiadat per donar positiu en coronavirus


Comentaris

envia el comentari