Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco aconsegueix el seu gran objectiu a Mediaset

Marta Riesco fa temps que exigeix certs privilegis

Fa temps que Marta Riesco és el centre d'atenció pels seus companys, sobretot després de voler imposar-se amb el seu nou estatus d'estrella.

Les exigències de la reportera anaven des d'aconseguir més hores en antena, que no s'emetés ni una sola imatge abans d'operar-se el nas o exigir el seu propi camerino.

De fet, la jove ha rebut moltes crítiques per passar-se hores tancada a un cert bany de Mediaset.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco se sincera a televisió i anuncia que té ganes de casar-se amb Antonio David. | Telecinco
 

Els capricis d'estrella que té Riesco han fet que els seus companys denunciïn la situació. De fet, fins i tot se'n burlaven posant-li una estrella a la porta del bany on es podia llegir 'camerino de Marta Riesco'.

Una broma que no acabava de fer gaire gràcia a la reportera. I és que la parella d'Antonio David Flores segueix sempre el mateix ritual cada matí abans de posar-se a treballar.

«Primer posa música, després desplega tots els seus estris de maquillatge, busca la llum adequada, prova el seu millor perfil, arqueja les celles en un posat interessant al més pur estil influencer i ja té la imatge perfecta», explicaven.

El problema és que no li importa passar el temps que calgui. De fet, alguns arribaven a assegurar que la jove posa una paperera a manera de topall perquè ningú pugui entrar al bany mentre fa els vídeos.

«No podem fer les nostres necessitats perquè Marta ocupa el bany moltíssim temps, posa a la porta una paperera i es fica dins a maquillar-se, a ballar i a fer-se fotos», es lamentaven a Socialité.

Marta Riesco cada vegada té més rellevància a Mediaset

Uns comentaris que no acabaven de fer gens de gràcia a Riesco. «Suposo que és perquè la gent rigui i jo passi una mica de vergonya...», apuntava.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco
Marta Riesco està aconseguint tots els seus objectius. | CatalunyaDiari
 

Però això no canviava gens la manera de procedir de la reportera, que tornava a gravar-se amb el seu habitual ball davant del mirall per no perdre el costum.

«Em fa riure que el testimoni sigui un home quan jo entro al bany de noies», explicava.

«'Mea culpa' perquè em maquillo a les 5 del matí, quan em faig un premaquillatge, i després em maquillo quan faig un directe».

Marta Riesco pel carrer.
Marta Riesco podria estar consolidant la seva relació amb Antonio David Flores. | Europa Press
 

«És cert que vaig amb el meu necesser perquè ja no podem maquillar-nos a perruqueria. El més fort és que jo he vist altres companyes rentant el tupper allà, que és més fastigós», sentenciava.

«Una cosa és dir que em maquillo i una altra intentar ridiculitzar-me, humiliar-me, vexar-me...», afegia.

Però, això sí, el que no sabia la Marta és que instauraria una nova moda arran dels seus hàbits, i és que moltes noies començaven a enviar-li les seves pròpies fotos des del bany.

▶️ Telecinco prepara el regreso de Antonio David Flores

«M'escriu gent amb els seus vídeos al bany. Estic molt orgullosa perquè he creat escola», anunciava. «Aprofito per demanar a la direcció un mirall de cos sencer», prosseguia entre rialles.

I sembla que el seu desig s'ha acabat complint. «Fita històrica, tenim camerino, però de veritat de la bona. O sigui, estic al·lucinant. M'arreglaré la cara i els cabells abans de baixar avui al plató d'Ana Rosa», assegurava Riesco.

Segons sembla, la reportera ha aconseguit que els seus caps l'escoltin i li concedeixin aquest privilegi. Cosa que posa de manifest que ja s'ha convertit en tot un personatge als passadissos de Mediaset.

Marta Riesco caminant pel carrer
Marta Riesco, fotografiada passejant per Madrid. | GTRES
 

«Amb el bany, els endolls... Bé, això és una autèntica meravella. Pot ser un dels millors dies del món mundial».

Però, això sí, no seria només per a ella: «Ho compartim tots els d'Ana Rosa, els reporters i reporteres. No us penseu que m'ho han posat ni molt menys».