Primer pla de Marta Riesco somrient

Marta Riesco parla sobre el costat més humà d'Ana Rosa Quintana: «Valenta és poc»

La reportera no ha dubtat a brindar suport a la presentadora

Ana Rosa Quintana ha decidit allunyar-se de la televisió després d'anunciar una mala notícia: té càncer de mama. Una malaltia que ja va vèncer fa uns anys i que ara ha tornat a irrompre en la seva vida.

«Avui, per primera vegada, parlaré de mi. La setmana passada va ser rara i molt intensa. Dos dies me'n vaig anar abans d'acabar el programa, divendres vaig faltar», començava explicant la presentadora.

«Normalment, excepte quan tinc vacances, mai falto al programa. No vaig faltar ni tan sols quan la covid era per tot arreu i ens confinaven a casa», assenyalava sobre les absències de la setmana passada.

Primer pla del personatge
Ana Rosa Quintana anuncia que pateix càncer | Mediaset

«Vaig començar aquest programa quan els meus fills amb prou feines feia un mes que havien nascut, i des de llavors han passat moltes coses. Algunes han sigut meravelloses, però també he tingut disgustos, perquè això és la vida», prosseguia intentant contenir l'emoció.

«Avui m'he d'acomiadar per una temporada; espero que no sigui gaire llarga. M'han detectat un carcinoma en una mama», va confessar. «Per sort, està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família».

No obstant això, la presentadora s'ha mostrat forta. «Estic tranquil·la, confio en els metges. I soc una afortunada per tenir tant d'amor al voltant. Espero que tot això acabi en final feliç. Afortunadament, la investigació i la medicina han avançat molt en el càncer de mama».

Molts companys de professió i cares conegudes han volgut donar suport a la presentadora després d'assabentar-se de la notícia. I una d'aquestes persones és Marta Riesco.

La reportera s'ha convertit en protagonista absoluta de la premsa del cor després des que se la va relacionar sentimentalment amb Antonio David Flores.

Foto de la presentadora
Marta Riesco ha guanyat molta fama arran de la polèmica amb Antonio David Flores | cedida

Riesco ha dedicat una publicació molt emotiva a Instagram dedicada a la seva cap. «L'adjectiu valenta se't queda curt. Molt curt», ha començat escrivint.

«Però és que també us vull explicar (espero que no t'importi) la classe de persona que ets i el cor que tens», prosseguia, emocionada. I és que la reportera ha aprofitat per a recordar un moment molt tendre que va compartir amb Ana Rosa.

Marta Riesco recorda una anècdota molt emotiva amb Ana Rosa Quintana

«Un dia que estava plorant, em vas obrir les portes del teu despatx i em vas dir: "Marta, ara et toca ser forta. És hora d'agafar el paraigua i deixar que caigui la pluja. Quan menys t'ho esperis, deixarà de ploure"».

«"I no oblidis que, per molt gran que sigui la tempesta, sempre hi ha un forat per on es pot veure el sol". Ara aquestes paraules tenen més sentit que mai, i soc jo la que estic segura que ben aviat el sol tornarà a brillar a la teva vida», ha comentat.

«Dona, forta i valenta, t'esperem amb els braços oberts. Com diu Manuel Carrasco, "Dona de les mil batalles, fes un passet més, que sí que es pot". T'estimem, AR», li ha dedicat amb afecte.

Va ser Ana Rosa qui va fer públic el comunicat que Marta va escriure després de veure's embolicada en l'escàndol de la ruptura d'Antonio David i Olga Moreno.

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco hauria sigut amant d'Antonio David Flores | La Noticia Digital

«Fa deu anys que exerceixo el periodisme, i estimo la meva professió. La meva feina m'avala. Els reportatges i les exclusives que he fet. i tot això, lamentablement, aquests últims dies ha quedat en un segon pla», llegia Quintana.

«Aquests dies he patit una pressió mediàtica permanent. Directament o indirectament, se m'està assenyalant en diferents mitjans de comunicació», denunciava la noia.

«El somni de la meva vida era treballar a 'El programa de Ana Rosa', i ho vaig aconseguir. Gràcies a Déu, tinc l'afecte i el suport de tots els meus companys del programa».

De moment, la reina dels matins no perd l'esperança i es mostra amb moltes ganes de lluitar.

«Sé que em curaré, tot i que m'espera un camí complicat, com moltes dones valentes ja saben».