Allau de crítiques a 'Mask Singer' per ahir: «És denunciable»

Els espectadors del programa d'Antena 3 es van mostrar enfadats

Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià
El públic ha criticat molt l'última gala de 'Mask Singer' | GTRES

El programa 'Mask Singer' d'Antena 3 s'ha convertit en un dels grans èxits de la temporada, fet que demostren les grans audiències de cadascuna de les seves entregues. L'última fins al moment, la d'ahir dimecres, va estar protagonitzada per diversos instants significatius.

El primer moment va ser quan es va veure que Malú no va estava present com a jurat i el seu lloc era ocupat per la gran cantant espanyola, Vanesa Martín. I d'altra banda, el segon va ser quan es va eliminar un nou participant, concretament, a Monstruo, qui sota la disfressa es trobava l'actor cordovès Fernando Tejero.

No obstant això, es va produir una altra situació que va enfadar i molt als espectadors. Tant és així, que fins i tot les xarxes socials es van omplir de comentaris molt contundents en contra.

Què va enfadar al públic?

Els que veuen cada dimecres la gala de 'Mask Singer' ho fan disposats a divertir-se i a gaudir de la música. No obstant això, hi ha alguna cosa que ha començat a fastiguejar-se de manera contundent en els últims lliuraments. Ens estem referint a la quantitat de temps que l'espai frena per donar cabuda a la publicitat, ja que aquesta acció es realitza de forma molt freqüent i, a més, quan es desenvolupa, és durant diversos minuts.

Precisament ahir aquesta situació es va veure danyada també perquè, per primera vegada, es va afegir a la gala una secció especial per oferir pistes sobre els participants. I, tant la publicitat com aquesta secció nova han donat lloc al fet que, el que es presentava com un format familiar, s'hagi convertit gairebé en un programa nocturn, perquè la seva durada s'ha anat estenent de manera contundent.

De fet, un espectador ha indicat que, si tant la primera gala com la segona van acabar a les 00.10 hores, la tercera ja ho va fer a les 00.43 hores i la quarta va finalitzar a les 00.54 hores. No obstant això, la cinquena s'ha 'endut la palma' i és que s'acabava a les 01.20 hores. Així, per tant, ja no es pot veure amb les criatures i tampoc moltes persones poden veure-ho al complet perquè l'endemà cal matinar per anar a la feina.

Les xarxes s'inunden amb missatges en contra

El fet que cada vegada 'Mask Singer' acabi més tard i hagi perdut la seva essència de programa familiar, ha fet que molts espectadors es trobin realment molestos. I així ho han manifestat de forma pública a través de les xarxes socials.

En concret, no han dubtat a deixar missatges en aquesta línia al compte oficial de Twitter de l'esmentat programa d'Antena 3. Mostra d'això són alguns com ara aquests:

  • «Com ens hem menjat amb patates això que 'Mask Singer' durava poc i acabava aviat!».
  • «Us recordeu quan la primera gala va acabar abans de les 00:15 hores?».
  • «És inadmissible que es vengui com un programa familiar que acaba aviat i finalment sigui tot el contrari».
  • «El primer programa estava genial, perquè era fresc, lleuger, la durada justa. Avui se m'està fent una mica pesat ja, perquè, encara que m'agradi el programa, a la fi és una hora més. Li treu la part del bo que va tenir l'inici».
  • «Per a mi l'inadmissible és que hagi començat a les 23 hores. No entenc el perquè fan aquestes coses».
  • «És una pena... És un programa per veure en família, divertit i original. D'allò més sa que hi ha últimament per televisió, però amb aquests horaris i amb aquest excés de publicitat, molta gent no es podrà quedar a veure-ho».

Gran part de l'audiència està molesta pels canvis que està portant amb si 'Mask Singer' i això és una cosa que li pot passar factura.


Comentaris

envia el comentari