YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

💉 El Camp Nou es convertirà en un dels set punts de vacunació massiva a Catalunya

Ensurt a 'Masterchef': Una concursant pateix un atac d'ansietat en plena prova

El canvi de cuines i la pressió del moment van aconseguir portar al límit als concursants

Logotip Masterchef, el programa de TVE
Un atac d'ansietat a 'MasterChef' dona l'ensurt de la nit | MasterChef

'MasterChef Celebrity 5' es troba a la recta final, i el passat dimarts 1 de desembre es va disputar la semifinal, on es van descobrir als cinc finalistes del programa. Una nit que va estar marcada per proves molt difícils, que van aconseguir portar al límit més d'un concursant. Tant és així que, fins i tot, Ainhoa Arteta va patir un atac d'ansietat en meitat de la feina.

Després d'una primera prova en la qual els aspirants van haver de recrear un plat dels jutges -Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera- van viatjar a Salamanca per disputar la segona.

L'atac d'ansietat d'Ainhoa Arteta

La prova d'exteriors va estar marcada pel canvi de cuines enmig de la cocció, que posteriorment va provocar un atac d'ansietat a Ainhoa Arteta. La soprano no va poder contenir les llàgrimes davant la pressió del jurat: «La gent es pensa que soc molt forta i que puc dir el que em doni la gana».

«La gent es creu que soc Superwoman, però tinc força més sensibilitat del que la gent es pensa. M'han dit de tot menys bonica. Estic perduda», assegurava. Els seus companys d'equip, Josie i la Terremoto de Alcorcón, van intentar animar-la, però la basca estava totalment perduda. Tot i això, Ainhoa Arteta va aconseguir recompondre's i convertir-se en la segona finalista de 'MasterChef Celebrity 5'.

La primera a aconseguir-ho va ser Raquel Meroño, qui va acabar sent la capitana del seu equip davant la impossibilitat de Florentino Fernández de liderar els seus companys després del canvi de cuines. No obstant això, Nicolás Coronado, La Terremoto, Josie i Flo no van tenir la mateixa sort que elles i van haver d'enfrontar-se a la prova d'eliminació.

La Terremoto es queda a les portes de la final

Els concursants van haver de cuinar amb productes exòtics i per això van utilitzar tècniques avantguardistes de cuina i estris poc habituals. La Terremoto va realitzar un plat amb una barreja entre la serp i la galera, que es va emportar la pitjor crítica del jurat: Jordi Cruz va assenyalar que era un autèntic desastre, mentre que Pepe Rodríguez va assegurar que no es podia menjar.

Una valoració similar va rebre Nicolás Coronado pel seu «cocodril de mar», que tampoc va aconseguir convèncer els jutges. Les millors valoracions van ser per a Flo i Josie. El risotto de l'humorista va ser tot un èxit i el mateix va succeir amb el filet de cocodril amb 'edamame' i llàgrimes de flor de lotus del dissenyador de moda.

Per aquest motiu, la persona que es va quedar a les portes de la final va ser La Terremoto de Alcorcón i, per tant, els concursants que lluitaran per convertir-se en el guanyador de 'MasterChef Celebrity 5' són Josie, Flo, Nicolás Coronado, Raquel Meroño i Ainhoa Arteta. L'artista va destacar que havia estat una experiència «única» i que estava «superfeliç» d'haver arribat tan lluny en el concurs.

«El moment més feliç d'aquestes setmanes és ara, quan puc reconèixer que no tinc ni idea de cuinar», va assenyalar amb molt d'humor. Malgrat això, Pepe Rodríguez li va assegurar que tenia bona mà per a la cuina «Pepa està molt contenta i orgullosa de mi. No busquis molt, soc tal qual el que veus», li va respondre al xef, quan ell va voler saber com se sentia Pepa, la dona que s'amaga rere el personatge.

Amb els altres aspirants plorant per la seva marxa, l'expulsió de La Terremoto de Alcorcón es va convertir en la més emotiva de tot el programa. No obstant això, l'artista no va voler decantar-se per cap company i no va revelar el nom del seu guanyador o guanyadora de 'MasterChef Celebrity 5'.


Comentaris

envia el comentari