Melyssa a 'La isla de las tentaciones'

Melyssa estalla i explica al detall com va ser la seva 'infidelitat' a Tom Brusse

La jove ha negat el que havia explicat el seu xicot fa uns dies

Melyssa i Tom Brusse formen una de les parelles de la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. És més, estan aconseguint ser molt protagonistes del programa. I tot perquè ell no ha dubtat a ser-li infidel a ella als pocs dies de començar. Això sense oblidar que la jove va fer història en saltar-se les normes i presentar-se a Vila Muntanya, on el seu noi està gaudint de l'experiència.

A poc a poc, han anat revelant dades al públic que deixen entreveure com era la seva relació abans d'entrar al concurs. Una relació gens idíl·lica, no sols per la gelosia d'ella sinó també pel comportament d'ell. Això sense passar per alt que, pel que sembla, segons aquest ha explicat, la seva noia li va ser 'infidel'. No obstant això, ara ella ha donat la seva versió dels fets i és bastant diferent.

La 'infidelitat' de Melyssa

La gala d'anit va ser especialment dura per a Melyssa. Ho va ser perquè no sols va haver de veure a Tom Brusse besant-se amb Sandra, sinó també perquè va veure com aquest va explicar una cosa inesperada fa uns dies. En veure les imatges en les quals el seu nòvio revelava aquest fet, la participant es va mostrar no sols dolguda sinó estupefacta. I és que va afirmar que el seu xicot li havia promès que mai revelaria aquest secret.

No obstant això, tampoc va dubtar a manifestar que era mentida que l'hagués enganyat, perquè en aquell moment no estaven junts.

La versió de la protagonista

Davant les paraules de Tom, la jove va decidir començar a explicar com havia succeït tot. Així, va manifestar que «me'n vaig anar al Marroc a viure amb Tom. Després de dos mesos allí vaig decidir tornar a Espanya perquè estava tot el dia sola. No em va donar el lloc que jo necessitava, no era afectuós, no em donava atenció i el vaig deixar».

Després d'aquesta ruptura, Melyssa va exposar que una nit es va trobar amb un noi amb el qual havia tingut alguna cosa en el passat i es va besar amb ell. Segons va explicar, només va ser un petó el que va haver-hi.

Així mateix, va afirmar que, després del succeït, Tom Brusse va viatjar a Espanya per a demanar-li una segona oportunitat. I ella va decidir explicar-li el que havia passat amb aquest altre noi, perquè la seva relació no comencés amb mentides. En aquest sentit, va explicar que «ell va decidir perdonar-ho. Em va jurar que no ho explicaria, pel meu pare, i ho ha fet perquè està absolutament deslligat».

Després d'explicar la seva versió i entre llàgrimes, Melyssa va afegir: «Jo no li vaig ser infidel, però quan em va dir de tornar li ho vaig explicar i podria haver-me callat. Si ara es veu amb el dret d'embolicar-se amb una noia per això, està molt equivocat perquè ell ara és la meva parella i en aquest moment no ho érem».

D'aquesta manera, la jove va voler desemmascarar la mentida del seu noi, qui anit la va fer sofrir enormement. I això que encara ella no ha vist les imatges en les quals ell té una nit de passió amb Sandra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melyssa ve las imágenes del beso entre Tom y Sandra y se derrumba #LaIslaDeLasTentaciones6

Una publicación compartida por La Isla de las Tentaciones (@islatentaciones) el