Primer pla de la concursant de La Isla de las Tentaciones, Melyssa Pinto

Melyssa incompleix les normes de 'Supervivientes' i podria ser expulsada immediatament

La jove ha vulnerat una de les clàusules fonamentals del programa, un fet que podria provocar la seva expulsió

Telecinco és especialment generós amb els concursants dels seus 'realitys' però sobretot, amb tots aquells famosos que decideixen pujar a un avió i embarcar-se en l'aventura extrema de 'Supervivientes'. La cadena permet als concursants guanyar milers d'euros durant els tres mesos que dura el concurs, però alhora, si algun d'ells decideix trair-los i saltar-se alguna de les normes estipulades en els seus contractes, les conseqüències poden ser fatals i poden arribar a perdre fins i tot els diners que no tenen.

Aquesta passada nit hem pogut presenciar com una de les concursants, intentant escudar-se en el desconeixement, ha decidit saltar-se les normes i llançar un missatge totalment intencionat a l'audiència, que guardava un rerefons d'allò més trampós. Ens estem referint a Melyssa Pinto, que al costat de Tom Brusse, Antonio Canales i Alejandro Albalá conformen el quartet de nominats d'aquesta setmana. 

El programa ha organitzat per a ells un certamen de nominats perquè aquests poguessin llançar un al·legat destinat al fet que la gent els salvi de cara a l'expulsió del dijous, però Melyssa ha utilitzat l'oportunitat per a tot el contrari.

Quan li ha tocat el torn a la jove, aquesta ha afirmat que estava desitjant ser l'expulsada i que volia encantada ser la següent a tornar a Espanya. Pinto ha dit que aquesta aventura l'està superant i que no li està anant res bé l'experiència. Davant aquest al·legat contrari, Lara Álvarez ha frenat a la concursant i li ha recordat que el que estava fent aquesta totalment prohibit i que va en contra de les normes del format.

Entre les clàusules que signen tots els concursants es troba una molt especifica i que els impedeix demanar l'expulsió als espectadors i també als seus companys. Això es va fer visible la setmana passada quan el programa va intuir que Antonio Canales havia demanat als seus companys que el nominessin i davant això, el programa va decidir invalidar aquest procés de nominació en considerar que havia estat edulcorat.

Quan Melyssa ha escoltat els advertiments de la presentadora, ha afirmat que no sabia que això estava prohibit, unes explicacions que han grinyolat molt, perquè tots els concursants són coneixedors de totes les clàusules, ja que les signen per a poder embarcar-se en l'aventura extrema que els ofereix la cadena. La falta de ganes i la desmotivació de la jove ha defraudat a molts dels seus seguidors, que han passat d'aplaudir-la a titllar-la de ser un frau i de ser la decepció més gran del programa.

Recordem que molts d'ells, porten des que Melyssa va sortir de 'La isla de las tentaciones' fent campanya perquè entrés a l'illa, i ara la nefasta presència d'aquesta hauria fet trontollar molt els ànims del seu exèrcit de fans.

Una altra amenaça d'abandonament

Diumenge passat, el programa posava el focus sobre Alexia Rivas i l'acusaven d'estar forçant un problema de salut perquè la traguessin del concurs i pogués tornar a Espanya sense abonar la multa per incomplir el seu contracte. En aquest moment, la jove va negar que es tractés d'una estratègia, però el dubte va continuar sobrevolant sobre la seva persona.

No obstant això, avui mateix ella ha volgut donar explicacions i trencar aquesta mala fama que se li ha instaurat dins del 'reality'. Rivas ha afirmat que es troba molt millor que fa uns dies i que a més, se sent molt més animada per a continuar afrontant l'experiència amb totes les garanties possibles i optant al gran premi final. És d'admirar que la periodista s'hagi recompost en tan poc temps i que s'hagi adonat de totes les oportunitats que té de poder guanyar i demostrar la seva vàlua davant de tota Espanya.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.