Melyssa, obligada a donar la pitjor de les notícies a Tom: «No sé ni per on començar»

'Supervivientes'ha canviat l'ordre dels factors davant del gran moment d'aquesta edició

'Supervivientes' havia promès a l'audiència que al programa d'ahir a la nit tindria lloc el gran retrobament d'aquesta edició. La catalana Sandra Pica s'ha adonat que ja no estima el seu nòvio, Tom Brusse, que concursa al programa més aventurer de la televisió. Per això, el programa la va desplaçar fins a Hondures perquè parlés amb el noi i li expliqués el que li passa pel cap. Sabíem que això desestabilitzaria el concursant, però el que ningú esperava és el gir inesperat que el programa va donar  a l'assumpte i que va deixar tothom amb la boca oberta.

Sandra començava la nit en una carpa, i allà, en lloc de trobar-se amb el seu nòvio, es va trobar amb una altra persona que no esperava per res del món: Melyssa Pinto, també concursant de 'Supervivientes' i exnòvia de Tom. Era el seu aniversari i el programa li va regalar un pastís a canvi que fes de missatgera entre Sandra i el seu nòvio. La veritat és que Melyssa no s'esperava gens el que li va explicar Sandra i, després de confirmar les dades que li va donar, es va aventurar a fer el pas més complicat.

Pinto es va trobar amb Tom i, abans de llançar-li la bomba, va aplanar el terreny dient-li que no patís i que estigués tranquil davant del que li havia de dir. Seguidament, li va explicar que havia estat amb Sandra en aquella mateixa platja i que aquesta li havia comunicat que ja no sentia el mateix per ell i que havia decidit deixar-lo. Davant d'això, Brusse no va saber com encaixar el cop i creia que era una broma de l'organització, però a mesura que passaven els minuts s'adonava que era veritat.

El francès no entenia que fos Melyssa qui li donés el missatge, ja que considerava que si la seva nòvia era a l'illa hauria de ser ella qui donés la cara i afrontés la realitat. Llavors el programa va fer entrar Pica al set perquè acabés de rematar-lo. La catalana va confirmar tots i cadascun dels punts que ja havia avançat Melyssa, afegint que no li volia fer mal i que tampoc tenia clar si era el millor moment per donar-li la notícia, però alhora considerava que, si no li deia, no estaria sent sincera ni amb ella mateixa ni amb ell. La reacció de Tom no es va fer esperar, i entre llàgrimes confirmava que no havia estat el millor moment perquè li digués això, a milers de quilòmetres de casa i sense ningú en qui poder-se recolzar. Clarament aquesta bomba va desestabilitzar Tom, i no sabem com continuarà després de rebre aquest cop tan fort.

Melyssa i Sandra, obligades a entendre's

Sense cap mena de dubte, un dels moments més impactants de la nit va ser veure Melyssa i Sandra en un tens cara a cara, llimant temes del passat i aclarint alguns assumptes que havien quedat enquistats des de fa molt de temps. Sandra va voler deixar clar que Melyssa no va tenir res a veure amb el fet que es desencisés del francès i que només va veure un moment del programa que la va molestar, però que amb el temps va aprendre a relativitzar.

Sembla que Sandra i Melyssa feia temps que buscaven el moment de veure's les cares, però potser ha arribat tard, ja que de res ha servit que hagin acostat postures en un moment en què sembla que cap de les dues sent res per Tom, l'element que va causar la disputa a 'La isla de las tentaciones' i que s'ha allargat fins al dia d'avui.


Comentaris

envia el comentari