Carlota Corredera no suporta Olga Moreno i no s'amaga: «Em provoca nàusees»

La presentadora s'ha mullat sobre el contingut que podrem veure demà a la sèrie-documental

Avui la presentadora de 'Sálvame' Carlota Corredera ha parlat clar en el seu programa sobre Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores, i que des de 'Supervivientes' s'està dedicant a carregar contra Telecinco, més concretament sobre l'acomiadament del seu marit del programa líder de la cadena.

La concursant ha dit als seus companys que està molt agraïda al programa per haver contractat al seu espòs quan ningú el volia contractar, però, ara sembla que té una altra opinió sobre el format de les tardes. I és que Moreno creu que tota la cadena i els que van ser companys d'Antonio David no li estan donant suport ara quan més els està necessitant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per aquest motiu intenta ficar-los en el disparador des de l'illa, sense saber que tot el que està afirmant se li està girant en contra, i que cada vegada són menys les persones que creuen a Flores i que donen suport a la versió que ha estat explicant durant vint anys, i que ara s'està veient molt perjudicada per l'aparició de la docu-sèrie de Rocío Carrasco.

Davant els vídeos, Carlota Corredera ha confirmat que avui mentre es dirigia cap a Telecinco ha pogut veure els primers quinze minuts del capítol de la docu-sèrie que veurem demà. Aquesta, que no ha volgut revelar el contingut, sí que ha afirmat que el que ha pogut veure i que està vinculat amb Olga Moreno, li ha produït nàusees i que no ha pogut controlar el fàstic que li ha fet el que s'estava veient.

De moment tenim molt poques pistes sobre el contingut del nou episodi de la docu-sèrie, però sí que sabem que se centrarà sobretot en David Flores, i com a poc a poc aquest va separant-se de la seva mare per les influències que rebia per part del seu pare i també del seu entorn. Tant és així, que Carrasco ha explicat que en un moment donat el seu fill va sentir com Antonio David i Rocío Flores criticaven a la seva mare al cotxe i aquest els demanava que no ho fessin. Davant d'això, el seu pare li va dir que si tornava a defensar la seva mare, parava el cotxe i el deixava allà sense tenir a oportunitat de poder seguir el trajecte amb ells.

Així doncs, sembla que a poc a poc Olga va perdent la imatge innocent a la qual ens tenia acostumats i se sent molt còmoda davant de les càmeres comentant i traient a la llum assumptes molt seriosos, i que se li escapen de les seves funcions. Sembla més que evident que en el moment en què surti nominada de 'Supervivientes', l'audiència l'expulsarà, ja que el seu concurs es limita a carregar contra Rocío Carrasco i intentar defensar al seu marit, una defensa totalment inútil i que està fora de lloc per tot el que estem coneixent.

El moment més esperat

Si bé és cert que Olga ho està donant-ho tot per defensar al seu marit, són molts els que creuen que quan aquesta surti de 'Supervivientes' i torni a la realitat, el seu posicionament canviarà per complet. Els col·laboradors de 'Sálvame' opinen que Moreno no és coneixedora de moltes de les coses que ha fet el seu marit en el passat i que durant molt de temps ha viscut submergida en les mentides d'Antonio David, unes mentides que ha comercialitzat durant anys, sent aquestes la seva principal font d'ingressos al llarg del temps.

Tothom espera el moment en què Olga surti del 'reality' i pugui veure la sèrie-documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', íntegrament i conegui la realitat de moltes coses que potser ha obviat durant anys. Serà aquest el principi de la fi del matrimoni entre Olga i Antonio David? Només el temps ens ho dirà.


Comentaris

envia el comentari