«Cal que ho reconeguis: Has mentit a Olga Moreno»

El ballarí ha sigut deslleial a la seva companya dins de 'Supervivientes'

Antonio Canales és un dels personatges més enigmàtics de la premsa del cor. I és que el seu turbulent passat sentimental el va convertir en protagonista de moltes tertúlies, però ell mai ha volgut que la seva vida privada estigués en boca de tots. En un primer moment, l'artista ha intentat que el seu talent eclipsi els rumors als quals ha d'enfrontar-se, però, passat el temps, ha acabat caient en la temptació.

El 'bailaor' ha signat un contracte amb Telecinco, i l'audiència vol conèixer els seus íntims secrets. Com tota estrella que es preï, té un exèrcit de detractors ansiosos perquè cometi algun error i, la veritat, és que no ha trigat molt de temps a fer-ho.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El concursant de 'Supervivientes' va despertar la curiositat dels seus directors per l'estreta relació que mantenia amb Fidel Albiac. La primera a donar la notícia va ser Lydia Lozano, a 'Tómbola', on va assegurar que el marit de Rociíto era cosí de Canales, i que tenien una relació molt especial. Vint anys més tard, la filla de la Jurado va confirmar aquesta informació a 'Contar la verdad para seguir viva', segons va explicar, la seva família es va portar molt malament amb l'advocat, i Antonio li va donar aixopluc durant una temporada.

Tot semblava anar bé fins que el ballarí ha desmentit a Rocío, garantint que únicament ha coincidit amb Fidel Albiac en tres ocasions, que mai han sigut amics, i que tampoc són família. Però Belén Rodríguez, comentarista de 'Supervivientes', no va trigar a condemnar l'actitud de l'artista, acusant-lo de ser covard, i d'haver-se deixat manipular per Olga Moreno. La dona d'Antonio David va coincidir amb Canales, i molts periodistes van vaticinar que tindrien una mala relació. Però, per a sorpresa de tots, han creat un vincle molt especial.

Alguns col·laboradors de Telecinco insinuen que l'empresària podria haver-lo manipulat, encara que l'artista defensa que és una dona estupenda i que mai ha fet al·lusió a l'huracà Carrasco. El suposat cosí de Fidel s'ha vist desbordat per la situació pel fet que la família Albiac ha demostrat que estava mentint, i no ha tingut més remei que reconèixer la seva falta de sinceritat. No obstant això, ho ha fet d'una forma molt particular, i alguns tertulians de 'Supervivientes' han perdut els nervis amb ell.

Té por Canales a Rocío Carrasco?

Antonio ha intentat justificar explicant que, quan va obrir les portes de casa al gendre de la Jurado, tenia molta feina: «Han passat 21 anys, era un moment de la meva carrera en què jo no parava». Canales assegura que tot ha sigut un malentès, i que sent un gran respecte cap a Fidel: «El que jo no menteixo en absolut és que amb ell he estat quatre o cinc vegades. No per això, no li tinc afecte. Igual que a Rociíto, l'hi tinc. No esperava que les meves paraules tinguessin aquesta repercussió. No vull fer mal a ningú».

Belén Rodríguez no ha acceptat aquestes disculpes, ja que és íntima amiga de la filla de 'la més gran', i no consent que ningú posi en dubte la seva sinceritat. La tertuliana està convençuda que Antonio no ha explicat la veritat per no tenir problemes amb Olga i, un cop ha arribat a Espanya, ha rectificat per quedar bé amb la família: «El tema és que has canviat vint vegades de versió. L'accident de Rocío va ser al febrer, i la gira del Japó al setembre. Fidel va estar un mes a casa teva, i això és innegable. Ell ha conviscut a casa teva amb tu. Aquí l'important és que tu ho reconeguis. Has mentit per Olga».

Així tot, alguns defensors de Rociíto insinuen que la dona d'Antonio David i el 'bailaor' van fer un pacte per aplacar l'huracà Carrasco, en canvi, pel que fa a Canales, s'ha adonat que s'està enfrontant a un enemic molt poderós i ha ajupit el cap.


Comentaris

envia el comentari