Mercedes Milá a Broncano: «Ets un inculte»

La catalana ha aprofitat el seu pas pel programa ‘La Resistencia’ per parlar sobre el seu retorn a la televisió

Mercedes Milá i David Broncano al programa 'La Resistencia'
Mercedes Milá i David Broncano al programa 'La Resistencia' | Movistar+

La veterana presentadora Mercedes Milá ha aprofitat l’èxit que està tenint el programa d’humor ‘La Resistencia’, presentat per Broncano per promocionar el seu nou projecte televisiu, ‘Scott i Milá’ que s’emet al canal #0 de Movistar+.

De la mateixa manera que ‘La Resistencia’, en aquest nou programa hi haurà humor, a més d’entrevistes a diferents persones relacionades amb el món animal, i és per això que la coneguda presentadora de Gran Hermano el presentarà  amb el suport del seu gos Scott.   

 

Milá titlla d'«inculte» a Broncano

El jove Broncano, presentador del programa, començava l’entrevista a Mercedes Milá mofant-se de les peces de roba tan estrafolàries que lluïa la presentadora a les gal·les de Gran Hermano, i amb un to irònic li deia: «Mercedes Milá, premi Guiness World Record per ser la presentadora que més vestits regionals ha portat a la televisió. He posat ‘lol’, és clar». La catalana però, no va trigar a contestar-li i seguir la broma del presentador: «Això és veritat. 17 autonomies, 17 vestits. L’últim que vaig treure va ser el de València».

Mercedes justificava la seva vestimenta durant les gal·les de Gran Hermano i orgullosa deia: «Jo sortia i sortia i, com la vergonya no em defineix, tan tranquil·la. El més sorprenent va ser quan em van dir el del Guiness».

Mercedes Milá a 'La Resistencia'
Mercedes Milá a 'La Resistencia' | Movistar+

 

Tot i això, el moment més espectacular del programa va arribar quan durant la projecció d’algunes imatges en les quals apareixia Mercedes lluint aquests vestits, Broncano va assegurar que la catalana anava vestida de maga. Amb aquesta afirmació del presentador del programa, Milá va treure el fort caràcter que se li coneix i el va respondre: «No, és Canàries. Ets un inculte, home».

Tot i aquesta afirmació de Mercedes Milá, l’equip de realització confirmava que es tractava d’un vestit de maga, fet que va aprofitar Broncano per fer rectificar a la catalana: «M’has dit inculte gratuïtament».

Aquesta no va ser l’única disputa, tot i que amistosa, que van tenir els dos. I és que la presentadora catalana, amb moltes ganes de deixar en evidència a Broncano, li va regalar una xapa amb la foto de l’escriptor austríac Stefan Zweig, que per sorpresa seva el presentador va reconèixer fàcilment: «No vull quedar com un 'flipat', però és Stefan Zweig» .

Nou projecte televisiu de Mercedes Milá

Després de gairebé dues dècades presentant el concurs de Telecinco, ‘Gran Hermano’, Mercedes Milá ha estat un temps fora dels platós de televisió, concretament des que va presentar ‘Convénzeme’ l’any 2017. Ara però, prepara el seu retorn amb un programa que no té res a veure amb el que havia fet fins ara.

Mercedes Milá al seu últim programa, 'Convénzeme'
Mercedes Milá al seu últim programa, 'Convénzeme' | EL PERIÓDICO

 

El nou projecte televisiu de Milá, 'Scott y Milá', es podrà veure a través del conegut canal de pagament de Movistar i tractarà aspectes del món animal amb entrevistes a professionals com, per exemple, veterinaris.


Comentaris

envia el comentari