Mercedes Milá carrega sense pietat contra Rocío Flores: «Repugnants»

La presentadora ha fet broma amb les ungles de la 'influencer' i li han caigut pals per tot arreu

Mercedes Milá s'ha ficat en un bon embolic després de criticar a Rocío Flores per una qüestió del seu aspecte físic. I és que la presentadora està acostumada a dir el que pensa sense filtres, tant a la televisió en obert com en les seves xarxes socials.

Sense anar més lluny, en les últimes hores, la periodista ha estat molt atenta al tema de Rocío Carrasco. Ha sigut una de les famoses en mostrar-li el seu suport públic a través de les seves xarxes, una postura que ha reiterat a la televisió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant l'entrevista d'ahir, Mercedes Milá va reaparèixer a Telecinco per enviar un emotiu missatge a la protagonista del documental al costat d'altres cares conegudes.

Entre aquestes també es trobaven Itziar Castro, Carme Chaparro, la portaveu del govern espanyol, Adriana Lastra, i la ministra d'igualtat, Irene Montero. No obstant això, el seu posicionament amb Rocío Carrasco no li ha generat tantes crítiques com el seu comentari, carregant sense pietat, a Rocío Flores.

I és que l'expresentadora s'ha mostrat irònica amb les ungles acríliques de la jove 'influencer'. Un comentari que no ha agradat gens a xarxes socials perquè s'aprofita d'una qüestió física i superficial per carregar contra la jove.

Mercedes Milá carrega contra les ungles artificials de Rocío Flores

A través de diversos 'stories' publicats en el seu compte d'Instagram, la catalana ha sigut molt crítica amb les ungles XXL de Rocío Flores. Així, fent gala del seu habitual sentit de l'humor i espontaneïtat, ha optat per la ironia per rebutjar l'última manicura de la filla d'Antonio David.

«On troben l'alegria de posar-se aquestes ungles repugnants sense cantar com Rosalía?», escrivia l'expresentadora de 'Gran Hermano' fent l'ullet a la cantant catalana.

Malgrat ser tendència en moda, Mercedes Milá ha volgut deixar molt clara la seva postura respecte a unes ungles d'aquesta grandària. No només li semblen lletges i incòmodes, també les considera inútils per cada dia.

De fet, la periodista no va dubtar a plantejar-se diversos escenaris en els quals et pots veure limitat per usar unes ungles tan llargues.

«M'imagino diversos moments al dia que es converteixen en difícils: treure les lleganyes, rentar-se la cara, raspallar-se les dents, rentar-se les parts baixes, pujar les calces, cordar-se el sostenidor, posar-se uns pantalons estrets i pujar-se'n la cremallera».

«Per no parlar de les feines de la cuina, escriure paraules, acariciar sense danyar, conduir, posar-se uns guants i fer-se el llaç de les sabatilles 'Victoria'», afegia per continuar amb la seva divagació.

Finalment, la presentadora va acabar trobant dos moments per als quals sí que valdria la pena optar per aquesta mena de manicura. «Per l'única cosa que se les demanaria prestades és per treure'm els mocs i gratar-me l'orella fins a treure la bola de cera que em molesta tant».

Pluja de retrets a Mercedes Milá per la seva «crítica antifeminista» a Rocío Flores

No obstant això, el que pretenia ser una broma, es va acabar tornant en contra seva. Encara que moltes persones sí que van entendre l'objectiu real del comentari, molts altres ho van considerar un missatge desafortunat i «antifeminista».

«Els 'stories' de Mercedes Milá sobre Rocío Flores estan totalment fora de lloc. Que absurd que li preocupi el que pugui fer o no fer amb les ungles. Senyora, preocupa't de la teva vida i de les coses que fas o deixes de fer. Deixa als altres que visquin la seva vida», assenyalava un 'tuiter'.

«I tu et fas anomenar feminista i et poses a criticar una dona pel seu aspecte físic», li retreia un altre usuari a Twitter.

Després de la pluja de crítiques, la periodista catalana ha compartit altra publicació per parlar de les ungles de Rocío Carrasco. I, ja de pas, defensar-se dels atacs.

«Ella les porta a la francesa que és una manicura que m'agrada molt i té unes mans boniques com la seva mare. Aquesta nit ho comprovarem. Que us quedi clar que en cap moment vaig aprofitar les ungles per criticar Rocío filla. Ni em va passar pel cap», es justificava a Instagram.


Comentaris

envia el comentari