Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí

Carmen Lomana, farta, envia un avís a Rocío Carrasco i la seva gent

L'empresària va parlar davant els mitjans abans de l'emissió del programa d'ahir

Ahir era un dia assenyalat per als seguidors de Rocío Carrasco. I és que la seva nova aparició en directe donava el punt final a la seva docu-sèrie. Encara que hi havia moltes ganes de tornar a veure-la, no tothom pensava el mateix, com és el cas de Carmen Lomana.

L'empresària no va dubtar a enviar-li un missatge hores abans de l'emissió del programa, demanant-li que deixés de parlar. A Lomana se la va poder veure a les portes del Teatro Real de Madrid. I no es va mossegar la llengua per donar la seva opinió sobre el tema estrella del cor ara mateix.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Uns reporters se li van acostar i li van preguntar sobre aquesta qüestió. La seva resposta no va poder ser més clara. «No em treguis aquest tema perquè estem saturats amb aquest tema», afirmava.

Per a ella hi ha temes més importants que seguir parlant de la vida d'una persona de la qual diu estar farta. Una de les confessions que va voler fer és que ja ha rebut la pauta completa de vacunació.

Així i tot, l'empresària va tenir temps per dedicar-li unes últimes paraules a la filla de Rocío Jurado. Li donava aquest consell a Rocío en ser preguntada pels reporters. «Consell? Que ens deixi en pau», responia.

Més amable es va mostrar en parlar sobre la seva vacunació o la seva escapada a les illes: «Estava desitjant estirar-me al sol i estar lluny d'aquí». També va opinar sobre l'ús de la mascareta: «Jo me la trauré perquè estic vacunada de les dues i estic fins als nassos».

No és la primera vegada que Carmen Lomana mostra el seu cansament amb Rocío Carrasco

Però aquesta no era la primera vegada que Lomana parlava sobre la docu-sèrie de Rocío Carrasco. En una altra ocasió, ja havia deixat veure que no era una de les seves seguidores. I és que fa unes setmanes comentava que l'havia deixat de veure «perquè no la suporto».

Això va provocar moltes crítiques cap a ella. A més, va opinar que per a ella totes les seves denúncies arriben a «deshora». També explicava que és intolerable amb la fredor amb què parlava dels seus fills, i no va dubtar a mostrar el seu suport a la neta de Rocío Jurado.

«Rocío Flores, tens el meu suport i el de molta gent que et respecta i t'estima», escrivia al seu Twitter. En aquesta xarxa social també deia que «les coses de la família haurien de quedar-se a la intimitat de les nostres cases i no muntar un xou públic».

Així, van ser diversos els tuits que li va dedicar al tema, i alguns d'ells van ser molt contundents. A més, no només sortia a defensar els fills de Rocío, sinó que també a Antonio David.

Encara que sobretot el que va voler fer és defensar la filla gran de l'exguàrdia civil. «És injust el que s'està fent amb ella. L'està marcant de per vida. L'està estigmatitzant, per una cosa que va fer sent una nena», escrivia al seu perfil de Twitter.

L'empresària no va dubtar a mostrar que estava cansada d'aquesta qüestió. «Em té avorrida aquest tema, sembla el dia de la marmota». Per a ella, les paraules de la filla de 'la més gran' «no tenen ja sentit».

«Tot té un 'time' a la vida i això està fora de temps, fora de temps sobretot i fora de lloc», insistia. I no dubtava a definir-la «com una història d'odi que s'ha quedat enquistada».