La filla de Rocío Carrasco perd suports: «Rocío Flores tampoc és la meva amiga»

Una persona de l'entorn d'Antonio David renega de la filla d'aquest

Rocío Flores travessa un moment molt complicat. I és que la seva imatge pública està seriosament qüestionada. És així perquè en la sèrie de la seva mare (Rocío Carrasco) s'ha revelat que li va donar una pallissa a aquesta.

No obstant això, també està sent criticada per la defensa que fa del seu pare (Antonio David). I ho fa encara que en l'esmentada producció s'han demostrat les seves mentides. Això sense passar per alt que ha estat acusat de maltractament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, per si no fos prou, ara la jove està perdent suports. En concret, algú de l'entorn de la seva madrastra (Olga Moreno) 'renega' d'ella. Es tracta de Marta López, qui va ser concursant de 'Supervivientes'.

La col·laboradora de 'Sálvame' analitza a la neta de Rocío Jurado

L'esmentada participant del 'reality' ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas'. Ho ha fet amb l'objectiu de seguir defensant a l'esposa de l'exguàrdia civil per la seva forta amistat.

No obstant això, també ha aprofitat per marcar distàncies amb ell. Tant és així que ha manifestat que si s'ha portat inadequadament, que vagi a la presó.

Tanmateix, també ha volgut parlar de la filla gran de l'excol·laborador de 'Sálvame'. I ho ha fet per deixar clar que no té cap mena d'amistat amb ella. Com a màxim hi ha hagut alguna conversa, però res més.

És cert que a Rocío Flores no li agradava que Marta estigués a prop de la dona del seu pare. No obstant això, ara ha canviat d'opinió. I això ha donat lloc al fet que les dues hagin mantingut diverses xerrades al respecte.

En aquest sentit, la col·laboradora de 'Sálvame' ha confessat a l'exclusiva que la jove «és molt seva». A més, ha deixat clara una cosa: «Tampoc és la meva amiga. Parla amb mi amb la sensació de tenir un suport, amb certa complicitat».

Unes paraules amb les quals ha volgut no ser relacionada especialment amb la neta de Rocío Jurado. I és que ho fa perquè la imatge d'aquesta no és favorable, entre altres coses. Per això ha tornat a reiterar: «Només ens uneix Olga».

Marta López narra les seves converses amb la fillastra d'Olga Moreno

De la mateixa manera, també ha optat per parlar de la situació que viu la filla d'Antonio David. Així, ha confessat que té un caràcter reservat: «No es refia de la gent».

Amb aquest comentari ha justificat el comportament fred de la jove a la televisió. En concret, ha exposat: «Crec que no es vol trencar davant de les càmeres».

Així mateix, Marta no ha tingut inconvenient a indicar com són les converses que tenen, les quals han millorat. I és que «parla tranquil·lament. Abans la notava amb un escut, i tothom li vol treure coses, però jo no». Finalment, ha relatat a 'Lecturas' que la jove li explica que ho està passant «molt malament».

La germana de David Flores perd suports

La col·laboradora de 'Sálvame' ha marcat distàncies públiques amb la primogènita de Carrasco. Tot i això, aquest no és l'únic suport que està perdent. I tot perquè la sèrie ha donat a conèixer una imatge d'ella gens positiva.

En concret, Joaquín Prat també li fa front. El seu company a 'El programa de Ana Rosa' li ha frenat els seus comentaris en més d'una ocasió. És més, fins i tot li ha retret defenses que ha fet declaracions de la dona del seu pare.

Però aquí no queda tot, ja que no cal passar per alt que també ha perdut el suport incondicional de Belén Esteban. La 'princesa del poble' era una de les defensores del clan Flores des de fa temps. No obstant això, la sèrie li ha fet obrir els ulls i ara creu per complet a la filla de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari