Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco envia un missatge als seus fills en directe

Rocío Carrasco es va obrir en canal per parlar de David i Rocío Flores

Rocío Carrasco va ser entrevistada per segona vegada en directe després que es finalitzés l'emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Emocionada després de l'actuació de Blas Cantó en homenatge a la seva mare, Rocío Jurado, la protagonista del documental que ha impactat Espanya era presentada per Carlota Corredera.

«Estic bé, però nerviosa. Agraïda i orgullosa de la gent amb la qual he pogut treballar i de tu. Estic orgullosa de les dones del meu país i de la valentia que demostren. Jo he tingut l'oportunitat d'alçar la veu públicament, però elles no la tenen», eren les primeres paraules de la filla de 'la més gran'.

La protagonista de 'Rocío' revela si ara està més a prop dels seus fills

«Estic més serena i satisfeta amb la feina que he fet amb mi mateixa. Ha sigut un treball emocional molt fort. He hagut de recol·locar els meus pensaments i les meves vivències i tinc esperança que, després d'haver fet aquest esforç tan gran, la Justícia m'acompanyi. Espero que aquest esforç serveixi per a alguna cosa», va confessar l'exdona d'Antonio David.

Quan Corredera li va preguntar si creu que ara està més a prop dels seus fills, Rocío Carrasco quasi es queda en blanc, però al final va compartir una reflexió que ho diu tot de l'estat en què es troba actualment. «Em sento més en pau amb mi mateixa. Em sento alliberada i creguda. Sento que això és el principi d'una nova vida sense pors», va assegurar molt emocionada.

«M'hagués agradat deixar-los un altre llegat que no fos aquest, però crec que era necessari que ho sabessin. Ara, que ho valorin i prenguin les decisions oportunes, però que siguin ells qui ho facin, no uns altres. Ja saben la veritat, i si gràcies a això ara pensen una mica diferent, encara que sigui una miqueta, doncs tot això que he guanyat», deia Carrasco.

La filla de Rocío Jurado no els va explicar la veritat per un motiu

Al seu torn, la filla de 'la més gran' va explicar en directe per què mai va explicar als seus dos fills el que el seu pare, Antonio David, li havia fet. «Mai els vaig explicar el que havia passat perquè no patissin, tot i que no podia evitar que ho fessin per l'altra banda. Ho vaig fer amb la millor intenció del món, però em vaig equivocar amb aquesta sobreprotecció. Tinc sentiments contradictoris».

«Mai m'hauria perdonat haver-los fet mal amb la veritat del seu pare. Per a mi era més important la seva salut mental que la realitat que jo vivia. S'haurien adonat des de molt petits de la classe de pare que tenen i no els volia fer mal», va afirmar.

L'exdona d'Antonio David Flores «deixa anar llast»

Igual que a 'últim episodi, a l'entrevista d'ahir Rocío Carrasco es va atrevir a verbalitzar el nom del seu exmarit, Antonio David Flores. Tot i pronunciar aquestes tres paraules que tant mal li fan, Rociíto va confessar que és una cosa que no li va bé i que prefereix no fer. «Prefereixo no verbalitzar-lo. Em provoca por, dolor... Moltes coses dolentes com per dir el seu nom», va sentenciar, obrint-se en canal com ha fet durant tota la docusèrie.

«Tot aquest temps m'ha servit per a deixar anar llast, fer que el cap em deixi de donar voltes i deixar d'autoflagel·lar-me i tenir por. Sé que això no ho puc canviar de la nit al dia, però ja hi estic posada», concloïa.